Paip dan Kelengkapan Air Paip Komposit Plastik AL-PPR dan Paip PPR Komposit

Paip dan Kelengkapan Air Paip Komposit Plastik AL-PPR dan Paip PPR Komposit

Spesifikasi: DN20 25 32 40 50 63 Panjang: 4m.5m.6m / pcs Ketebalan: 2.8 / 3.5 / 4.4 / 5.5.Pengeluaran Butiran: Pembungkusan pembungkusan standard dan pembungkusan tersuai boleh didapati.
Berbual sekarang

Maklumat produk

PP-R aluminium mempunyai komposisi kompleks lima tingkat, lapisan tengah tiub aluminium berdinding nipis, lapisan dalaman dan luaran adalah PP-R (bahan mentah kimia Nordic), yang digunakan di antara lapisan plastik dan logam boleh dengan Mitsui Jepun Gam pelekat panas-mencairkan, suhu tinggi dan tekanan melalui penyemperitan komposit paip baru.

Ia adalah paip logam dan plastik dan kelebihannya, untuk mengatasi PP-R, PE, PEX dan ubah bentuk pengembangan haba yang lain daripada kekurangan yang membawa maut, terutama sesuai untuk sistem penyampaian air panas. Paip-paip dan kelengkapan dengan sambungan mencairkan panas, tidak ada kebocoran, adalah pemanasan, vila-vila mewah, bangunan bertingkat tinggi, tenaga suria, bahan kimia, farmaseutikal, perlindungan alam sekitar dan pembinaan awam paip yang ideal.

Nombor kod

Dimensi (mm)

1038

20

1039

25

1040

32

1041

40

1042

50

1043

63

Kenapa pilih kami

Ciri-ciri produk kami

-prestasi tinggi

-murah lebih baik

-Nilai yang hebat

图片 1.jpg

Reka bentuk-manusia dan elegan

-kesihatan dan keselamatan

图片 2.jpg

Perkhidmatan pelanggan yang sempurna

Kami membuktikan skim disesuaikan yang sempurna untuk pengeluaran, warna, panjang, ketebalan, dan bahan-bahan yang boleh disesuaikan mengikut keutamaan pelanggan, anda boleh memberi kuasa kepada jenama anda sendiri, dan kami boleh melakukan OEM.The kitaran yang disesuaikan Pengeluaran adalah sangat cekap. Kualiti dan yang cekap sentiasa apa yang kita mengejar.

Hot Tags: Paip bekalan air dan kelengkapan plastik komposit AL-PPR dan paip PPR komposit, China, pengeluar, pembekal, borong, disesuaikan

Siasatan

Anda mungkin juga berminat