Black HDPE Water Supply Pipe Kilang Paip Hdpe

Black HDPE Water Supply Pipe Kilang Paip Hdpe

5.8m / kayu, 11.8m / kayu, kargo pukal, tiada pakej, kelengkapan paip dibungkus dalam cartons.size: 0.9 * 0.45 * 0.3 = 0.122cbm, beg plastik yang jelas + kadbod di luar pakej pada palet + membungkus filem
Berbual sekarang

Maklumat produk

Penerangan Produk

1. Pengenalan

Pipa HDPE (paip polietilena) digunakan terutamanya untuk bekalan air, pengairan, pelupusan kumbahan, pengangkutan gas, pengangkutan bijih, dan lain-lain. Ciri-cirinya adalah ketumpatan tinggi, anti-penuaan, ketahanan kakisan, rintangan kejutan, pengendalian mudah,

Nama Produk

PIPE HDPE DAN PIPE

Bahan

polietilena berketumpatan tinggi

Diameter

DN20-630mm

ketebalan

2.3-57.2mm

tekanan nominal

0.6MPA, 0.8MPA, 1.0MPA, 1.25MPA, 1.6MPA

standard

SDR26, SDR21, SDR17, SDR13.6, SDR11

2. Maklumat produk

康 雨 外贸 资料 书 1000 本 -08_ 看图 王 _ 看图 王 .jpg

3. imej terperinci

blob.pngblob.png


Bahan

blob.png


Polietilena berketumpatan tinggi (Polietilena Ketumpatan Tinggi, yang disebut "HDPE") juga dipanggil polietilena bertekanan rendah, adalah tahap kristalografi yang tinggi, polaritas bukan darjah lutut tertentu. PE mempunyai ciri-ciri yang sangat baik yang tahan kepada kebanyakan hidupan dan bahan kimia industri. HDPE adalah resin termoplastik dengan sifat kristal yang tinggi dan bukannya polar. HDPE adalah sejenis produk granul serbuk putih. Ia tidak boleh beracun dan tawar. Pipa HDPE mesti menanggung tekanan tertentu, biasanya memilih berat molekul yang besar dan sifat mekanik yang baik resin PE, seperti resin HDPE.


Penggunaan produk

1.Feature

1, rintangan haus yang baik. Ujian kontras rintangan lelasan antara pipa PE dan paip keluli menunjukkan bahawa rintangan haus PE paip adalah 4 kali dari tiub keluli

2, rintangan retak tekanan yang baik: Pipa PE mempunyai sensitiviti takik yang lebih rendah, kekuatan ricih yang tinggi dari bahagian keupayaan anti yang berbeza, ketahanan terhadap tekanan alam sekitar sangat luar biasa.

3, hayat perkhidmatan yang panjang, molekul paip polyethylene tertinggi, dengan kestabilan yang baik dan rintangan penuaan, dalam keadaan suhu dan tekanan kerja yang normal, hayat perkhidmatan dapat dijamin lebih dari 50 tahun.

4, rintangan kakisan

Kestabilan struktur molekul polietilena sangat tinggi, tahan kepada gas asli, gas petroleum cecair, gas tiruan dan lain-lain karat kimia, tanpa dua peralatan anti-karat. Bahan kimia yang terdapat di dalam tanah tidak menyebabkan sebarang kerosakan pada tiub.

5, kelenturan yang baik

Pipa polietilena adalah sejenis paip keliatan yang tinggi, dan pemanjangannya pada rehat melebihi 500%. Fleksibiliti tiub polietilena memudahkan untuk bengkok. Dalam kejuruteraan, ia boleh memintas halangan dengan menukar arah paip. Dalam banyak kes, fleksibiliti paip dapat mengurangkan jumlah kelengkapan paip dan mengurangkan kos pemasangan.


2.Application

1. bekalan air

Kesihatan PE tidak beracun, tidak skala, lebih sesuai untuk bekalan air bandar dan luar bandar utama paip dan paip, keselamatan, kesihatan, ekonomi, pembinaan yang mudah, hayat perkhidmatan yang panjang.

2. Pengairan tanah

PE paip dinding yang halus, aliran besar, pembinaan jalan silang, rintangan hentaman yang baik, adalah paip pengairan pertanian yang ideal.

3.Gas pengangkutan

Kerana PE mempunyai rintangan meriam dan ekonomi yang baik, untuk secara beransur-ansur menggantikan paip besi mulur untuk pengangkutan gas bandar.

4.Ore pengangkutan

Talian paip PE mempunyai rintangan tekanan tinggi, rintangan haus dan rintangan kakisan. Ia boleh digunakan secara meluas dalam menyampaikan bijih

5. Pelepasan air bersih

Pipa PE mempunyai ketahanan kakisan yang unik, boleh digunakan dalam air kumbahan perindustrian, pelepasan kumbahan, kos dan kos penyelenggaraan yang rendah.

blob.png

Hot Tags: hitam hdpe bekalan air paip kilang paip hdpe, China, pengeluar, pembekal, borong, disesuaikan

Siasatan

Anda mungkin juga berminat