Mengapa PPR Mempunyai Potensi Besar Di Pasaran Kebangsaan?

- Jan 27, 2018-

Menurut analisis institut penyelidikan perindustrian China, pembukaan kerja pembinaan akan meningkat di China pada masa itu, dan permintaan terhadap bahan paip masih terus meningkat. Di China, penggunaan paip plastik dalam pelbagai aspek terus meningkat, dan permintaan untuk paip plastik sentiasa bergerak. Jenis baru bahan paip adalah permintaan memandu baru yang serius untuk kerja paip.


Tiub PPR bukan sahaja mempunyai ciri-ciri berat kecil, rintangan kakisan, penskalaan keras dan masa permohonan yang panjang, tetapi juga ciri utama lain seperti:


1. Peranti ini ringkas dan bersambung. PPR juga mempunyai fungsi kimpalan yang sangat baik, yang boleh dikimpal dengan kimpalan panas dan kimpalan elektrik, dan sambungannya mempunyai kekuatan lebih daripada kekerasannya.


2. Sisa PPR juga boleh dikitar semula.

3. Masa permohonannya adalah panjang. PPR paip bekerja suhu 70 ℃, tekanan (PN) 1. OMPa keadaan, boleh menggunakan sekurang-kurangnya 50 tahun; Dalam kes suhu 20 ℃ boleh digunakan sekurang-kurangnya lebih daripada 100 tahun.


4. Molekul bahan PPR hanya mengandungi unsur karbon dan hidrogen. Tiada bahan berbahaya dan beracun di dalamnya, yang boleh digunakan dalam paip air sejuk dan panas dan sistem air minuman tulen.


5. Bahan ini boleh dilindungi dan penjimatan tenaga. Kekonduksian haba tiub PPR ialah 0.21w / mk, iaitu kira-kira 1/200 daripada paip keluli.


Rintangan haba yang sangat baik. Titik paip PPR melambatkan titik 131.5 ℃. Suhu kerja tertinggi adalah 95 ℃, boleh mencapai penggunaan sistem air panas dalam membina bekalan air dan saliran standard piawai.


SHANDONG KANGYU PIPE INDUSTRY CO., LTD

Hubungi: Chen
Tel: 0086-13791568352 (whatsapp & wechat)

E-mel: ee_xxs@kangyugy.com