Apakah Kelebihan Prestasi Kelengkapan Pipa PB?

- Jan 31, 2018-

Bercakap tentang kelengkapan paip PB , saya percaya ramai orang tahu bahawa penggunaannya telah membawa banyak bantuan kepada orang, tetapi apakah kelebihannya? Hari ini kecil membentuk pengetahuan yang diketahui oleh diri sendiri untuk diperkenalkan kepada semua orang, pemahaman spesifik di bawah!

Bercakap mengenai prestasinya, percaya bahawa ramai orang juga tahu bahawa berat badan ringan, fleksibiliti yang baik, adalah sejenis produk racun tidak, kestabilan struktur molekul, hayat perkhidmatan boleh mencapai 50-100, tidak akan berlaku apa-apa reaksi kimia, dan ia mempunyai rintangan haba yang baik, rintangan fros apabila suhu luar - 20 ℃, tidak mudah, fenomena retak fros, selepas pencairan, tiub boleh melantun semula, tahan suhu tinggi di bawah 100 ℃.

Pengetahuan adalah prestasi paip PB sesuai di atas, menggunakannya, tidak akan muncul fenomena kakisan, jika menggunakannya untuk jangka masa yang panjang, kita akan mendapati prestasi, boleh menahan sinar ultraviolet dan mikroorganisma.


http://www.kangyupipe.com/