Apakah Klasifikasi Dan Penggunaan Kelengkapan Paip Ppr

- Jan 04, 2020-

Apakah klasifikasi dan penggunaan kelengkapan paip ppr

Apabila ia datang kepada paip ppr, kita mungkin biasa dengan paip ppr. Ramai orang tidak banyak tahu mengenai kelengkapan paip ppr. Ppr kelengkapan paip juga sangat penting dalam sambungan paip. Pengeluar paip PPR Kangyu Pipe Industry menyusun kelengkapan paip ppr dan kegunaan mereka, supaya semua orang dapat memahami kelengkapan paip ppr. , Operasi yang munasabah dan pembinaan.

1.ppr siku adalah pemasangan paip yang mengubah hala tuju paip

2. ppr sendi dan lengan digunakan untuk sambungan antara ppr pipa dan paip logam

3. ppr tees dan salib digunakan untuk menukar arah bendalir

4. ppr caps dan plug digunakan untuk mengelak tiub

5. kelengkapan paip Ppr digunakan untuk memegang paip, kad tinggi dan kad rendah untuk pemasangan paip. Bangkai PPR dan lekuk penggulungan digunakan untuk memintas sambungan paip rentetan.

6. Injap bola: Ciri-ciri utamanya adalah struktur padat, meterai dipercayai, struktur mudah, dan penyelenggaraan mudah. Permukaan kedap dan permukaan sfera sering ditutup, yang tidak mudah dikikis oleh medium, dan mudah dikendalikan dan diselenggarakan. Ia sesuai untuk media kerja am seperti air, pelarut, asid dan gas asli, tetapi juga untuk media dengan keadaan kerja keras, seperti oksigen, hidrogen peroksida, metana dan etilena. Ia telah digunakan secara meluas dalam pelbagai industri.


SHANDONG KANGYU PIPE INDUSTRY CO., LTD

E-mel: kangyupipes@kangyugy.com

Hubungi: David wang

Tel: +8618354430081

Hubungi: Selina Shi

Tel: +8615264973066

Hubungi: Eillen teng

Tel: +8615168998025

Hubungi: Ella Yin

Tel: +8617854938530