Apakah Kelebihan Memilih PPR Untuk Hiasan Bilik Mandi?

- Apr 28, 2018-

Terdapat banyak kebocoran saluran air atau masalah menyumbat saluran, terutamanya paip tandas, bahan paip paip dan kualiti dekorasi langsung memberi kesan kepada kes kemudian, jadi tandas menghias memilih tabung PPR apa manfaatnya?


Litar tandas istimewa, bukan sahaja jalan raya saluran, masih mempunyai reka bentuk litar. Reka bentuk itu tidak baik, supaya litar dan saluran itu bercampur bersama-sama secara langsung untuk membuat tandas di kemudian menggunakan pelbagai masalah, seperti kejutan elektrik, kebocoran air dan sebagainya. Untuk mengelakkan masalah ini, ia mesti munasabah untuk menghiasi.


Syarikat hiasan umum memasang paip PPR sebagai paip paip di dalam tandas. Ia tidak mempunyai skala, tidak ada kebocoran, tidak ada karat ciri "tiga tidak", supaya orang dapat menggunakannya dengan selamat. Pemasangan sangat mudah kerana keupayaan kimpalannya yang kuat. Pipa dan antara muka itu dirawat dengan cair yang panas, yang menjadikannya sesuai untuk dihubungkan dengan bahan material apa pun.


Tandas bukan sahaja memasang paip air sejuk, tetapi juga memasang paip air panas. Rintangan panas tiub PPR sangat baik, suhu tertinggi dapat mencapai 95 derajat Celcius. Ia sepenuhnya sesuai dengan keperluan penggunaan paip air panas, dan mempunyai kelebihan tidak toksik, kesihatan pada bahan, bukan dengan peningkatan suhu air untuk menghasilkan beberapa unsur logam berat yang berbahaya dan dengan demikian membahayakan kesihatan tubuh manusia.


Tiub PPR mempunyai hayat perkhidmatan yang panjang. Dalam kes suhu tinggi, ia boleh digunakan selama lebih daripada 50 tahun, dan dalam paip air sejuk boleh mencapai hayat lebih daripada 100 tahun. Itulah sebabnya ia tidak perlu seperti paip tergalvani, yang perlu dibongkar dan dihias semula selepas beberapa tahun. Menggunakan tiub PPR terus mengurangkan kos penyelenggaraan dan menjimatkan perbelanjaan keluarga.