Pengangkutan Dan Penyimpanan Kelengkapan Pipa PPR.

- Jan 09, 2018-

Kelengkapan paip PPR adalah kebersihan dan bukan toksik. Mereka mesra alam dalam proses pengeluaran, pembinaan dan penggunaan. Mereka tergolong dalam jenis bahan bangunan hijau, jadi skop aplikasi lebih dan lebih luas.

Dalam pengangkutan kelengkapan paip PPR, kita perlu memberi perhatian untuk mengelakkan pecah, dan mengambil langkah perlindungan yang relevan apabila perlu untuk mengelakkan pergolakan. Sama ada pengangkutan jarak jauh atau pengangkutan jarak dekat, apabila menyampaikan kelengkapan paip, ia harus memperhatikan kerosakan objek tajam pada produk itu sendiri. Di samping itu, adalah perlu untuk memberi perhatian kepada perlindungan kebersihan kelengkapan paip PPR, terutamanya pada sambungan kelengkapan paip, untuk mengelakkan hakisan bahagian paip oleh pencemaran luaran.

Apabila memasang kelengkapan paip PPR, ia mestilah sesuai dengan prinsip menegak mendatar dan menegak. Adalah sangat penting untuk membuka alur pada lantai dasar bilik lebih besar daripada diameter paip.Hubungi: Crystal
Tel: 0086-15265985860 (whatsapp & wechat)
E-mel: crystalliu@kangyugy.com