Industri Paip Plastik Berubah Dengan Kualiti.

- Mar 13, 2018-

Pembinaan bandar spons membawa transformasi "kualiti".

Sejak mesyuarat pusat bandar dengan jelas dikemukakan untuk membina bandar-bandar, spons sebagai negara-negara siri dasar pembinaan bandar, span span di sekitar bandar menjadi tempat panas pembinaan urbanisasi, dan telah menjalankan juruterbang telah di beberapa bandar . "Bersyukur sponge membawa transformasi industri paip plastik untuk pembangunan bandar, ingin mempunyai kualiti yang boleh dipercayai sebagai asas, untuk apa-apa perbuatan pengabaian yang berkualiti, mudah untuk mengejar kepentingan akan menjadi berpandangan pendek, menaik taraf kepada" kebijaksanaan yang dibuat di China " pergi "Kualiti China dibuat 'langkah ini."

Mengikut keadaan percetakan di pedalaman pembinaan span bandar ", dengan pembinaan bandar span di negara kita, untuk menerapkan rembesan, histeresis, penyimpanan, bersih, dengan," dan langkah-langkah lain untuk meminimumkan pembangunan bandar dan pembinaan persekitaran ekologi pengaruh, 70% daripada curah hujan yang diberikan dan digunakan. Menjelang 2020, lebih daripada 20% kawasan binaan bandar akan memenuhi keperluan sasaran. Menjelang 2030, lebih daripada 80% kawasan binaan bandar akan memenuhi keperluan sasaran.

Huang Guwen berkata, "langkah-langkah seperti industri saluran paip plastik, infiltrasi, histeresis, penyimpanan, dengan," telah membawa peluang-peluang baru, semua jenis penggunaan paip plastik, seperti sistem bekalan air dan saluran paip, sistem saluran paip tekanan pepejal , dan lain-lain.; Plastik dengan baik semua jenis fungsi, seperti pelepasan air hujan permulaan awal, penapisan dengan baik memasang dengan kerap, bagaimanapun, kualiti produk paip plastik (komposit) negara kita yang baik dan buruk digabungkan, tahap yang rendah pada masa kini masalah seperti persaingan yang berlebihan. Kunci kejayaan atau kegagalan pembinaan bandar span adalah kualiti. Dengan bantuan pembinaan bandar span, seluruh industri perlu diubah dengan "kualiti".

, Ketua arkitek reka bentuk arkitek dan penyelidikan institut Beijing Zheng Kebai berkata untuk bertemu terlebih dahulu spon dalam proses pembinaan bandar sekitar permintaan yang mendesak untuk teknologi dan produk yang berkaitan, dan memberikan sokongan teknikal untuk menyalurkan pembinaan bandar, kementerian sains dan pusat promosi pembangunan teknologi telah menganjurkan "pembinaan bandar sponge (termasuk tadbir urus air hitam, pencucian air bandar bandar) teknologi dan produk canggih yang berkaitan" kerja penyediaan, sejumlah 36, termasuk pengumpulan dan penyusupan, penyimpanan, pemindahan, pembersihan kumbahan, tadbir urus air, 6 reka bentuk kelas dan teknologi pengurusan, kualiti pembinaan bandar span menyediakan keperluan kecergasan yang jelas.

Sempurna sistem standard untuk meningkatkan kualiti produk.

Statistik menunjukkan bahawa pada tahun 2015, jumlah pengeluaran paip plastik China adalah kira-kira 13.8 juta tan, dengan kadar pertumbuhan 6.15%. Jumlah eksport pelbagai paip plastik ialah 54.47 juta tan, turun 3.94% tahun ke tahun. Produk paip plastik keseluruhan kemajuan di negara kita, banyak syarikat menumpukan pada penyelidikan dan pembangunan produk baru, terus memperkaya kategori produk, semakin banyak perusahaan pemprosesan yang sangat penting untuk penyelidikan dan pembangunan produk high-end, kandungan teknologi tinggi.

"Pada tahun 2015, terdapat dua tahap pembezaan dalam pembangunan perusahaan industri. Perusahaan yang mempunyai skala besar dan berkualiti telah mempercepatkan pembangunan mereka, dan telah meningkatkan kapasiti, kapasiti pengeluaran dan daya saing yang komprehensif. operasi, dan beberapa perusahaan kecil di beberapa kawasan telah dihentikan atau dipindahkan. Persatuan industri pemprosesan plastik China persatuan profesional setia paip plastik zhan-jie wang berkata, keselamatan adalah yang paling penting dalam keperluan pasaran mewah, sebagai pasaran secara beransur-ansur, kualiti paip plastik berkualiti tinggi akan beransur-ansur menjadi arus utama, industri perlu secara aktif mempelajari pengalaman negara-negara maju, mempercepat pembangunan sihat konvensyen berkaitan industri, kerja pensijilan, mengukuhkan langkah-langkah piawai dan pengawasan, memastikan pembangunan paip plastik industri.

"Standardisasi dan penyeragaman produk perlu dipertingkatkan. Standard teknologi pembinaan dan standard teknikal pembinaan tidak sempurna, yang membawa kepada kemalangan kualiti dalam pembinaan dan penggunaan paip plastik, yang menyekat pengembangan dan penggunaan pasaran paip plastik Menurut wang yaowen, ketua jabatan teknologi saluran paip bekalan air bandar dan saliran persatuan, industri pipa plastik China akan menghadapi peluang pembangunan yang besar pada tahun-tahun mendatang. Industri inovasi teknologi dan pembangunan produk baru pada masa yang sama , mengukuhkan produk tradisional sedia ada dalam teknologi pemeriksaan, membentuk satu set lengkap aksesori, aspek teknikal pembinaan seperti penyelidikan dan pembangunan dan penyempurnaan, membolehkan pengguna menggunakan produk yang selamat, boleh dipercayai, selamat dan boleh dipercayai.

Orang dalam industri mengatakan bahawa ia adalah hala tuju pembangunan masa depan industri paip plastik China untuk menyempurnakan sistem standard dan membina jenama mewah. Seluruh industri perlu memanfaatkan sepenuhnya keadaan sedia ada dari segi prestasi dan peningkatan fungsi produk paip plastik, dan sentiasa membuat pembaharuan dan meningkatkan kelajuan kemajuan teknologi. Bukan sahaja teknologi, bahan, peralatan, penyelidikan dan pembangunan produk, dan lain-lain, peningkatan pelaburan dalam inovasi, juga harus memberi perhatian kepada pembinaan jenama, menggunakan negeri untuk mempercepat pembinaan urbanisasi baru, pembinaan span dan peluang lain, mengoptimumkan struktur produk, transformasi mod pembangunan dan meningkatkan kualiti pembangunan.

Label artikel: paip plastik.

Paip air

Paip PPR

Tiub PVC

Paip PE

Hiaskan saluran paip