Struktur Industri Industri PPR Matang Dan Menjanjikan.

- Jan 27, 2018-

Tiub PP-R juga dikenali sebagai paip polipropilena tiga jenis, yang diekstrusi ke dalam bahan paip dengan menggunakan polipropilena kopolimer rawak. Ia adalah jenis baru produk paip plastik yang dibangunkan di Eropah pada awal 1990-an. Pp-r adalah generasi baru bahan paip dengan menggunakan proses copolimerisasi fasa gas untuk secara polimerisasi secara rawak dan seragam (kopolimerisasi rawak) dalam rantai molekul PP pada akhir tahun 1980-an. Ia mempunyai rintangan hentaman yang baik dan prestasi rayapan jangka panjang.


Struktur produk tiub PPR di China berubah dengan pesat, dan pengedaran tiub PPR dalam pelbagai bidang secara beransur-ansur hampir dengan keadaan pasar negara-negara maju. Walaupun tahap kualiti PPR di China umumnya berbeza dari luar negara, terdapat banyak masalah dan bahaya tersembunyi, tetapi jurang tahap kualiti menyempit. Piawaian dan norma PPR di China secara beransur-ansur selaras dengan piawaian antarabangsa (atau secara langsung disebutkan piawaian antarabangsa), dan penyeliaan dan pengujian kualiti PPR secara beransur-ansur bertambah baik. Sesetengah produk telah mencapai piawaian antarabangsa, dan ada yang dieksport (pensijilan antarabangsa yang diperolehi sebahagiannya).


Menurut laporan analisis mengenai pemantauan dan pelaburan pasaran dalam industri paip air PPR China pada 2011-2015, struktur industri PPR matang, bahan khas domestik bermula dan industri berkembang ke lorong yang cepat.


Pada masa ini, kebanyakan peralatan yang diperlukan dalam industri PPR (termasuk peralatan pengeluaran, peralatan memasang sambungan, peralatan ujian, dan perkakas dan peralatan) boleh dihasilkan di kebanyakan negara. Dan tahap produk beberapa syarikat sudah dekat dengan produk maju asing. Ia terbukti bahawa eksport talian PPR di China semakin meningkat. Pada masa yang sama, perusahaan mesin PPR domestik juga dalam industri paip plastik mempunyai perkembangan hebat. Banyak perniagaan telah merebut peluang untuk bertumbuh dalam beberapa tahun sahaja.


Melalui promosi persaingan pasaran, perindustrian PPR juga bermula. Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, terdapat beberapa perusahaan besar-besaran di China. Terdapat ratusan juta jualan yantong, liansu, yanda, guotong, baoshuo dan huanya, dan kumpulan perusahaan yang menghasilkan dan beroperasi di rantau ini semakin berkembang. Sebahagian daripada mereka adalah usaha sama atau kerjasama dengan perusahaan paip plastik terkenal antarabangsa. Selain itu, terdapat sejumlah projek pelaburan besar dalam pembinaan atau penyediaan.


Pada masa yang sama, perusahaan bahan mentah PPR di negara kita digunakan untuk memberi perhatian kepada bahan-bahan paip pengeluaran. Terdapat juga banyak alasan untuk ini: pertama, ia adalah kerana industri PPR di China telah agak mundur pada masa lalu, dan tidak mencadangkan keperluan khusus untuk bahan khas untuk bahan paip; Kedua, bahan mentah PPR China kurang berkemampuan, dan perusahaan pengeluaran bahan mentah tidak mempunyai minat dalam pengeluaran bahan paip terhad.


Dengan tahap pengeluaran dan kualiti yang lebih tinggi, manakala syarikat asing untuk memasuki China, produk paip PPR juga di luar beberapa syarikat di negara kita, beberapa produk telah dijual ke Asia Tenggara, Timur Tengah, Afrika, Amerika dan Eropah dan lain-lain kawasan. Sesetengah syarikat China yang berpandangan ke hadapan secara aktif mengembangkan pasaran antarabangsa dalam menghadapi persaingan sengit dalam pasaran produk dalam negeri. Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, eksport produk paip air PPR telah meningkat, dan volum eksport dan volum eksport semakin meningkat, dan harga unit dan perkadaran jumlah output semakin meningkat. Sebagai kesimpulan, industri saluran paip PPR China mempunyai prospek pembangunan yang sangat baik.


Shandong Kangyu Pipe Industry Co., Ltd., ditubuhkan pada tahun 2000, adalah sebuah syarikat yang mengkhususkan diri dalam produksi PP-R, PE, PE-RT, pipa plastik PB dan kelengkapan. Terletak di Linyi, wilayah Shandong, China, Kami mengabdikan diri kita terus ke perdagangan antarabangsa dan bekalan peniaga talian paip yang datang dari seluruh dunia dengan perkhidmatan tersuai. Untuk membina sebuah kilang moden, kami melabur dalam satu siri peralatan mekanikal profesional. Syarikat kami menggunakan bakat profesional dan berpengalaman dan memfokuskan sumber manusia kepada sistem pengurusan, operasi dan perkhidmatan yang lengkap. Kami menyediakan rakan kongsi kami dengan perkhidmatan sehenti yang profesional dan cekap.