Fungsi Talian Pengeluaran Paip PVC.

- Jan 18, 2018-

(1), bahan campuran, paip PVC adalah agen selamat PVC, plasticizer, antioksida dan aksesori lain, mengikut bahagian, teknologi berturut-turut bergabung dalam mesin pencampuran berkelajuan tinggi, material dan geseran mekanikal pemanasan bahan sehingga teknologi penetapan suhu, maka bahan mesin pencampuran sejuk dikurangkan kepada 40-50 darjah; Ia boleh ditambah kepada corong extruder.

(2) sesetengah extruders: mesin ini dilengkapi dengan peranti makan kuantitatif, supaya jumlah penyemperitan dapat dipadankan dengan jumlah makanan untuk memastikan penyemperitan kelancaran produk siap. Kerana ciri-ciri skru kon hidung, tempoh pengecasan diameter besar, tiub PVC di kawasan pemindahan haba bahan dan perlawanan halaju ricih, adalah menguntungkan untuk plasticizing bahan, bahagian meteran diameter skru kecil, meningkatkan pemindahan haba kawasan dan kadar ricih cair, boleh membuat penyemperitan cair pada suhu rendah. Apabila skru diputar di dalam silinder, PVC akan dibalut plastik untuk menghadapi kepala, dan kemudian ia mencapai pemadatan, pencairan dan pencampuran. Dan tentukan maksud ekzos dan dehidrasi. Peralatan pemakanan dan peralatan pemutar skru memilih peraturan kelajuan penukaran frekuensi, boleh mengakhiri kawalan kelajuan segerak.

(3) kepala penyemperitan die adalah beberapa: PVC dengan dipadatkan, lebur dan mencampurkan, dan bahan berikut menghadap kepala die dengan batang skru, dan die penyemperitan adalah penutup bahagian pembentukan paip.

(4), tangki penentukuran vakum yang digunakan untuk penggayaan, paip penyejukan, sistem vakum paip PVC untuk penetapan dan penyejukan tangki air pada sistem vakum dan sistem peredaran air, selongsong keluli tahan karat, penyejukan penyejukan semburan air, peranti mudah alih dan kawalan sebelum dan selepas vakum kalibrasi dipasang pada tangki, cekung dan peranti pelarasan cembung secara manual.

(5) traktor digunakan untuk berturut-turut dan secara inisial untuk mengeluarkan tiub yang disejukkan dan keras daripada hidung, dan kawalan kekerapan berubah.

(6), memotong boot: mengikut panjang yang dikehendaki oleh kawalan suis perjalanan, berhenti dipotong terbuka, dan menangguhkan pesawat, pengeluaran air, memotong lampu standard dengan suis panjang tetap sebagai arahan, proses pemotongan akhir, dalam proses pemotongan dan kerja paip selaras, proses pemotongan yang dipacu oleh pemotongan elektrik dan pneumatik, pemotongan hujung dengan peralatan pengumpulan habuk, paip PVC akan memotong klastik menghisap dalam masa, dan mengambil kembali.

(7), giliran kaedah pemakanan bahan oleh akhir silinder melalui kawalan pneumatik, bahan menetapkan peranti had, selepas peralatan tiub potong apabila menggergaji paip PVC, menyampaikan berterusan paip, selepas masa kelewatan, silinder ke dalam kerja rumah, kaedah bahan selesai, untuk melepaskan . Selepas melaksanakan, ia akan ditetapkan semula untuk beberapa saat dan menunggu kitaran seterusnya.