Ciri-ciri Dan Penggunaan PPR Pipes.

- Apr 28, 2018-

1. Kebersihan dan tidak toksik: produk ini tergolong dalam bahan binaan hijau, yang boleh digunakan untuk sistem paip air bersih dan air minuman.


2. Tahan kakisan dan tidak penskalaan: elakkan kakisan yang disebabkan oleh karat air lembangan dan tab mandi kerana karat paip, dan boleh mengelakkan penyumbatan yang disebabkan oleh kakisan paip.


3, tahan suhu tinggi dan tekanan tinggi, suhu air paip sehingga 95 ℃.


4. Pemeliharaan haba dan penjimatan tenaga: kekonduksian terma hanya dua ratus pipa logam, yang sangat baik untuk penebat haba paip air panas.


5. Ringan ringan: perkadaran hanya satu ketujuh tiub logam.


6. Penampilan cantik: lancar di dalam dan di luar produk, rintangan cecair kecil, warna lembut dan penampilan cantik.


7. Pemasangan adalah mudah dan boleh dipercayai: sambungan cair panas digunakan, dan ia selesai dalam beberapa saat dan selamat dan boleh dipercayai.


8. Hayat perkhidmatan yang panjang: di bawah tekanan kerja jangka panjang yang berterusan, hayat perkhidmatan boleh sampai 50 tahun.


Kelebihan pp-r berprestasi tinggi.


1 galvanized paip dalam penggunaan kakisan saluran paip dengan air terurai lapisan tergelincir jatuh, air minuman yang tercemar, PEX, PV -u kerana air rosak, di luar negara telah lama digunakan sebagai paip makanan tidak dibenarkan dan keupayaan miskin untuk menahan suhu tinggi, kerosakan mudah, kehidupan pendek; Model aluminous berbilang tiub `paip keluli tahan karat plastik berpakaian paip plastik aluminium-plastik pp-r mudah untuk gam, retak fros dengan mudah, penuaan, apabila memasang tembaga logam dan paip plastik penyemperitan bersama-sama, haba bilges sejuk menyusut selepas masa yang lama, mudah untuk menghasilkan fenomena penyingkiran, sukar untuk mengelakkan kebocoran.


Paip untuk lebih daripada 2 pp-r paip berprestasi tinggi untuk mengelakkan kelebihan luar, tetapi juga mempunyai rintangan suhu yang tinggi, pemasangan yang mudah, kurang bersama, tidak stabil 'kinerja stabil. Sanitasi penjimatan tenaga, perlindungan alam sekitar dan kelebihan lain, sepenuhnya memenuhi semua jenis petunjuk reka bentuk.


3. Prestasi prestasi pp-r berprestasi tinggi:


1. Pp-r paip seksual tinggi adalah tiga lapisan penyemperitan bersama 'pencetakan pencapaian sains dan teknologi maju.


2. Pekali pengembangan linear jauh lebih kecil daripada produk pp-r biasa.