Prestasi Paip Keluli tahan karat

- Jun 26, 2017-

Kesihatan dan Kesihatan

Keluli tahan karat boleh ditanam di dalam badan bahan-bahan kesihatan, dinding paip keluli tahan karat tidak bakteria lancar, tidak menimbulkan bahan berbahaya, menamatkan pencemaran sekunder, adalah paip air yang paling bersih.

02 tekanan tinggi, suhu tinggi

Kekuatan tiub keluli tahan karat adalah tinggi, 3 kali tembaga, tiub PPR 8 hingga 10 kali, boleh menahan impak aliran air berkelajuan tinggi 30 meter sesaat. Keluli tahan karat boleh di -70 ° C -400 ℃ suhu kerja selamat jangka panjang, sama ada suhu tinggi atau suhu rendah, tidak akan menimbulkan bahan-bahan berbahaya, prestasi bahan agak stabil; Kekuatan tegangan paip keluli tahan karat yang lebih besar daripada 530 N / mm, dan mempunyai lanjutan yang baik Seks dan keliatan.

Rintangan kakisan

Keluli tahan karat permukaan padat kromium oksida yang kaya dengan filem, membuat air keluli tahan karat mempunyai ketahanan kakisan yang sangat baik, data uji kakisan medan menunjukkan bahawa kehidupan paip keluli tahan karat sehingga 100 tahun.

Penjimatan tenaga dan perlindungan alam sekitar

Pakej konduktor haba tiub keluli tahan karat adalah rendah, prestasi penebat yang baik, paip besi 4 kali, tembaga 25 kali dalam paip air panas dengan berkesan mengurangkan kehilangan haba, bahan keluli tahan karat adalah 100% bahan yang boleh diperbaharui, tidak akan menyebabkan pencemaran kepada alam sekitar The

05 menggunakan pelbagai

Paip keluli tahan karat boleh digunakan secara meluas dalam air sejuk, air panas, air minuman, udara, gas, gas perubatan, petroleum, kimia, rawatan air dan sistem paip lain.

06 ekonomi dan praktikal

Sejak penemuan abad kedua puluh, keluli tahan karat semasa adalah bahan biasa. Pada masa ini dalam pelbagai prestasi paip air dan nisbah harga bahan, yang terbaik adalah paip keluli tahan karat, yang merupakan rintangan kakisan keluli tahan karat, kekuatan tinggi, rintangan hentaman yang kuat dan prestasi unggul yang lain. Hayatnya boleh dikatakan dengan bangunan dengan kehidupan, pelaburan, manfaat sepanjang hayat.