Shandong KANGYU PIPE INDUSTRI SYARIKAT

- Nov 28, 2017-

Shandong Kangyu Pipe Industry Co., Ltd., ditubuhkan pada tahun 2000, adalah sebuah syarikat yang mengkhususkan diri dalam produksi PP-R, PE, PE-RT, pipa plastik PB dan kelengkapan. Terletak di Linyi, wilayah Shandong, China, Kami mengabdikan diri kita terus ke perdagangan antarabangsa dan bekalan peniaga talian paip yang datang dari seluruh dunia dengan perkhidmatan tersuai. Untuk membina sebuah kilang moden, kami melabur dalam satu siri peralatan mekanikal profesional. Syarikat kami menggunakan bakat profesional dan berpengalaman dan memfokuskan sumber manusia kepada sistem pengurusan, operasi dan perkhidmatan yang lengkap. Kami menyediakan rakan kongsi kami dengan perkhidmatan sehenti yang profesional dan cekap.

Kami menggunakan bahan mentah PP berkualiti tinggi, kelebihannya adalah tahan haus, gred toughening, kekuatan tinggi, rintangan hidrolisis, rintangan penuaan, kesan yang tinggi, rintangan UV, gelongsor tinggi, rintangan kimia, rintangan suhu tinggi, rintangan cuaca, anti-statik.

    

Permohonan Produk

PPR:

· Rangkaian paip air panas dan sejuk yang boleh diminum di bangunan kediaman dan komersial.

· Pemanasan sistem.

· Rangkaian air sejuk dalam sistem penghawa dingin, sebagai berat ringan yang berkesan dan hakisan bebas hakisan untuk paip keluli.

· Pengangkutan pelbagai bahan kimia dalam industri.

· Piping networks untuk sistem penggunaan air hujan dan kemudahan kolam renang.

· Pemasangan udara mampat dan aplikasi industri lain.

HDPE: boleh disambungkan dengan butt-fusion, elektro-fusi, bebibir atau sendi cincin getah.

Sistem piawai PE Parit seperti rintangan bahan kimia yang cemerlang, penarafan suhu tinggi, fleksibiliti dan bunyi bising yang rendah menjadikannya pilihan ideal untuk bangunan kediaman dan perindustrian, makmal, hospital dan hotel.

PE-RT: Penerapan bahan-bahan paip baru dan proses pembuatan paip terus berkembang, dengan penggunaan PE-RT bergerak dari sistem air panas dan sejuk domestik, di mana bahan telah dipasang lebih dari 20 tahun, kepada yang lebih luas pelbagai aplikasi perindustrian. Pereka dan pemasang sistem perindustrian bertindak balas terhadap manfaat mekanikal dan pemprosesan resin PE-RT dalam aplikasi paip dimensi yang lebih besar, di mana Polietilena tetap tidak boleh digunakan, atau dihadkan oleh batasan suhu. Fleksibiliti PE-RT dan keupayaan untuk digunakan pada suhu yang lebih tinggi tanpa keperluan untuk menghubungkan silang, menjadikannya pilihan yang lebih baik untuk pelbagai aplikasi di mana profil suhu boleh berkisar dari sub-ambient melampaui apa yang dianggap normal untuk sistem PE tradisional. Untuk menyediakan satu siri titik rujukan teknikal dan mekanikal, kertas ini memberi tumpuan kepada aplikasi paip domestik PE-RT, dengan data tambahan mengenai aplikasi perindustrian yang relevan.

PB: Penggunaan utama PB-1 adalah dalam sistem perpipaan tekanan yang fleksibel untuk pengedaran air minuman panas dan sejuk, rangkaian pemanasan daerah pra-terlindung dan sistem pemanas dan penyejukan permukaan.

Pasaran Pengeluaran

Kami mengabdikan diri secara berterusan ke perdagangan antarabangsa dan bekalan peniaga talian paip yang datang dari seluruh dunia dengan perkhidmatan tersuai. Pengeluaran tahunan berjumlah 30000 tan, yang boleh mengisi 3000 kontena yang kami sediakan kepada rakan kongsi kami dengan perkhidmatan sehenti yang profesional dan cekap.

Perkhidmatan kami

Kami memenuhi keperluan pelanggan dan mencipta nilai terbaik untuk pelanggan sepanjang masa. Kami mempunyai keyakinan kami untuk menjadi rakan kongsi terbaik anda di dasar mematuhi prinsip "Pelanggan pertama, integriti pertama". Kami sangat mengalu-alukan kilang kami