Penyediaan Pemasangan Paip PB.

- Jan 31, 2018-

Sebelum memasang paip paip PB , beberapa persiapan perlu dibuat terlebih dahulu supaya kualiti pembinaan tiub PB dapat dijamin dan kerugian dapat dielakkan.

Pertama sekali, paip pb perlu diperiksa untuk penampilan dan ketebalan dinding sebelum dipasang. Sekiranya ada masalah yang perlu diubah dalam masa yang singkat. Kemudian, kakitangan laman web mesti dilatih oleh kakitangan teknikal pengeluar untuk dapat menjalankan pembinaan pemasangan, yang bertanggungjawab untuk projek tersebut. Sekali lagi, apabila menggunakan gunting tiub untuk memotong bahan paip, boleh memegang bahan paip, memotong paip menggunakan tangan yang lain, dan mesti berputar memotong paip apabila ricih ricih, tetap tiub dipotong ke dalam paip selepas kedalaman tertentu dan secara paksa engsel pemecah, patah harus bertarung, apabila mendapati ubah bentuk hujung paip harus bulatan akhbar yang tepat pada masanya, jika tidak, kesan cecair panas yang terjejas.

Dan satu lagi perkara ialah, paip pb panas mencairkan suhu untuk dipindahkan ke yang terbaik, yang tertinggi tidak boleh melebihi 270 ℃. Kita perlu melakukan pembinaan selepas kita siap, jadi ia akan menjadi lebih cekap.