Perlengkapan Pemasangan Paip PPR, Perlindungan Dan Perlindungan Matahari

- Jan 09, 2018-

Paip PPR yang sesuai di pasaran bahan binaan agak biasa, di dalam air domestik kelengkapan paip PPR yang kami gunakan dengan lebih banyak lagi, jadi hari ini pengeluar pemasangan paip PPR akan memperkenalkan anda kepada pengetahuan yang relevan.

Pertama sekali, dalam aspek pemotongan, tiub PPR adalah produk plastik. Pada musim sejuk, terdapat suhu rendah suhu kering kering, jadi kita perlu memberi perhatian lebih kepada pemotongan, untuk mengelakkan pecah permukaan akhir memotong. , maka, dalam perlindungan paip longgokan pada permukaan objek dan tidak disusun secara tertib, dalam proses pengendalian dan pemasangan, tidak dapat menggunakan benda keras untuk merosakkan berbahaya pada paip di pipa, dan harus diletakkan perlahan-lahan. Akhir sekali, dalam kes perlindungan matahari, ia harus dilindungi dengan menambah lapisan pelindung yang gelap apabila memasang, supaya ia tidak dapat terdedah kepada cahaya matahari langsung untuk waktu yang lama, yang boleh menyebabkan tiub PPR mempercepat penuaan.

Di atas adalah pengenalan pemotongan, perlindungan dan perlindungan matahari kelengkapan kelengkapan PPR, dengan harapan dapat membantu anda.http://www.kangyupipe.com/