Prestasi Pemasangan Paip PPR Dalam Tiga Aspek

- Jan 09, 2018-

Kelengkapan paip PPR adalah sejenis bahan paip baru yang mesti diutamakan dalam hiasan rumah. Perlindungan alam sekitar hijau yang berkualiti dialu-alukan oleh semua orang, jadi apakah prestasi utamanya?

Satu adalah rintangan haba, sifat tahan panas paip pemasangan PPR sangat baik, boleh bekerja di bawah persekitaran suhu tinggi 95 ℃ atau lebih, sepenuhnya menyesuaikan standard bangunan pemasangan dalaman kemudahan air panas. Yang kedua adalah prestasi penebat haba. Prestasi penebat kelengkapan paip PPR adalah satu peratus daripada paip keluli, yang boleh memberikan kesan penebat terma yang baik. Tiga adalah hayat perkhidmatan yang panjang, kelengkapan paip PPR dalam 70 ℃ tekanan kerja persekitaran 1.0 MPa boleh digunakan selama 50 tahun, di bawah keadaan keadaan normal boleh digunakan sehingga 100.

Ia juga disebabkan oleh tiga ciri pemasangan paip PPR yang digunakan secara meluas sekarang dan telah mencapai kesan penggunaan yang baik.


Shandong Kangyu Pipe Industry Co., Ltd., ditubuhkan pada tahun 2000, adalah sebuah syarikat yang mengkhususkan diri dalam produksi PP-R, PE, PE-RT, pipa plastik PB dan kelengkapan. Terletak di Linyi, wilayah Shandong, China, Kami mengabdikan diri kita terus ke perdagangan antarabangsa dan bekalan peniaga talian paip yang datang dari seluruh dunia dengan perkhidmatan tersuai. Untuk membina sebuah kilang moden, kami melabur dalam satu siri peralatan mekanikal profesional. Syarikat kami menggunakan bakat profesional dan berpengalaman dan memfokuskan sumber manusia kepada sistem pengurusan, operasi dan perkhidmatan yang lengkap. Kami menyediakan rakan kongsi kami dengan perkhidmatan sehenti yang profesional dan cekap.