Pipa PE Memainkan Peranan Penting Dalam Pasaran Paip Perbandaran.

- Jan 18, 2018-

Kedai paip perbandaran China, di mana paip kumbahan dan paip gas adalah dua kegunaan utama pusat membeli-belah.

Oleh itu, piawaian negara dalam piawaian baru gb / t13663-2000 membuat banyak pembetulan, peraturan paip perkhidmatan tidak sama dengan pe100 dan pe80 sepadan dengan kekuatan tekanan yang berbeza, kekuatan tegangan dan keluarkan fungsi piawai lama, dan meningkatkan retak pemanjangan (lebih besar daripada 350%), yang memberi tumpuan kepada asas kesabaran.

Pipa PE mempunyai paip polietilena kepadatan sederhana dan paip polietilena berketumpatan tinggi. Ketebalan dinding dibahagikan kepada sdr11 dan sdr17.6 siri. Bekas ini berguna untuk mengangkut gas gas, gas asli, gas petroleum cair, yang penting untuk mengangkut gas asli. Berbanding dengan paip keluli, proses pembinaan adalah mudah, dengan fleksibiliti dan kesabaran tertentu, dan yang lebih penting, ia tidak digunakan sebagai rawatan antikorrosif, yang akan menjimatkan banyak kerja. Kesalahan adalah instrumen sebagai tiub keluli, terutamanya dalam pembinaan berkaitan dengan jarak selamat pemanasan haba dan tidak boleh telanjang di bawah sinar matahari, dan berminat untuk bahan kimia, mencegah kebocoran saluran paip kumbahan yang menyebabkan kerosakan.

Pengenalan PE adalah plastik polietilena, plastik yang paling asas, beg plastik, filem plastik dan sebagainya adalah PE, hdpe adalah resin termoplastik yang tidak berkolar kristal tinggi. Permukaan hdpe asli adalah putih susu, dan lutut pada tahap tertentu dalam bahagian nipis filem. PE mempunyai ciri-ciri yang sangat baik pada kebanyakan hari dan bahan kimia perindustrian. [1] daripada kimpalan paip PE, PE kimpalan buta PE, kebolehpercayaan kaedah untuk membekalkan diameter tertinggi dan diameter julat dan tekanan: pemanasan hujung paip, menggunakan sesuatu, dipanggil sentuhan di bawah tekanan dan suhu tentukan "imej cermin". Akhirnya disentuh dengan tangkas dan disimpan di bawah tekanan semasa proses penyejukan.

PE (PE) digunakan secara meluas dalam bidang bekalan air dan saliran kerana kekuatan tinggi, rintangan suhu tinggi, rintangan kakisan, rintangan non-toksik dan lelasan. Kerana ia tidak karat, ia adalah paip ideal untuk menggantikan besi biasa ke paip.http://www.kangyupipe.com/