Adakah Pb Tube Sesuai Untuk Paip Pemanasan?

- Jan 27, 2018-

Pipa PB sangat tahan suhu tinggi, prestasi penebat habanya sangat baik, dan keupayaan mampatan yang sama sangat baik, tetapi paip PB sesuai untuk pemanasan paip? Hari ini kita akan melakukan sedikit analisis untuk anda;

Kelebihan paip Pb adalah lebih baik daripada kualiti paip plastik umum, tetapi digunakan sebagai paip pemanasan lantai, paip Pb sangat tinggi kepada keperluan pembinaan, mesti melakukan langkah-langkah perlindungan, jika ada beberapa retakan dalam Pb pipa, untuk penggunaan masa depan pemanasan lantai, akan menyebabkan pengaruh tertentu atau bocor.

Pb paip mempunyai kelemahan, mudah untuk mempunyai retak, jadi pada masa pemasangan pemanasan lantai, penggunaan paip pb adalah buruk, dan sebagai akibat daripada paip pb haba pemeliharaan seks yang baik, tetapi paip pemanasan lantai memerlukan pelepasan haba yang baik, jadi katakan demikian, pemanasan haba paip pb yang baik untuk pemanasan lantai yang tidak betul. Beberapa tahun sebelum ini, sesetengah pemilik kerana pemahaman paip tidak dilakukan, selalunya akan menjadikan paip pb paip PPR digunakan, sebagai paip pemanasan lantai, supaya paip yang berbeza terus selepas kimpalan, penggunaan kemudian pemanasan lantai sering disebabkan untuk kesan seperti paip pemanasan lantai air pecah.

Paip Pb

Kelebihan dan kekurangan tiub pb adalah:

Kelebihan: rintangan suhu sangat tinggi, prestasi penebat sangat baik juga, keupayaan mampatan juga sangat baik, sama seperti bahan paip plastik biasa, kualiti prestasi, dan tahap kualiti, adalah sebagai pilihan paip pemanasan lantai

Kelemahan: mudah untuk retak, untuk pembinaan keperluan yang tinggi, mesti dilindungi dengan baik!

Tiub pemanasan lantai dengan pelesapan haba disebabkan oleh ciri-ciri yang baik, jadi paip pb pemeliharaan haba seks yang baik, tidak akan menggunakan ciri-ciri prestasi paip pemanasan lantai, kerana pemanasan haba yang baik, haba air dalam paip tidak sangat baik pelesapan haba, jadi pada masa lalu dengan paip pb untuk paip pemanasan lantai, ketumpatan pemasangannya sangat tinggi.

Pada masa ini, ia adalah tiub PRT yang paling sesuai untuk paip pemanasan, yang merupakan pilihan terbaik untuk paip pemanasan, sama ada prestasi kos atau tahap kualiti. Struktur model B2B2C secara efektif dapat mempromosikan dan memantau ketelusan harga produk. Melalui saliran dua hala dalam talian dan luar talian, untuk mencapai aliran bebas sumber, untuk menyediakan anda dengan platform yang baik untuk pemilihan lantai pemanasan!


http://www.kangyupipe.com/