Dalam Proses Sambungan Pipa PB, Yang Perlu Dibayar Perhatian Kepada.

- Jan 31, 2018-

Kami akan mempunyai keperluan kualiti yang ketat untuk kelengkapan paip PB , tetapi dalam proses pembinaan, beberapa perkara perlu diperhatikan. Hari ini kita akan mengikuti pengilang dengan hati-hati untuk difahami.


Apabila menggunakan produk, adalah perlu untuk tidak menggunakan api terbuka, terutamanya apabila paip tidak dipanaskan. Dan apabila cair panas, cuba untuk tidak membuat paip kimpalan dijalankan di bawah keadaan tekanan, paip kimpalan, kelengkapan paip hanya boleh digunakan sekali, tidak boleh digunakan semula, dan pemasangan paip harus menjadi pengeluar yang sama, jangan campurkan. Di samping itu, ia dilarang keras untuk mengeluarkan bekalan kuasa semasa operasi, untuk mengelakkan suhu daripada mencapai keperluan mencairkan panas. Akhirnya, ada gunanya, jika dalam pembinaan musim sejuk harus mengamalkan musim sejuk, pintu dan Windows ditutup, tapak itu harus mempunyai peralatan pemanasan.


Apabila mengangkut, memuat dan memunggah, dan menyimpan paip pb , ia tidak boleh dilemparkan, dibuang, atau diseret. Ia perlu ditangani dengan berhati-hati, dan paip tidak boleh disimpan di udara terbuka, untuk mengelakkan cahaya matahari langsung dan menjauhkan diri daripada sumber haba.