Bagaimana Untuk Melindungi Sambungan Paip PPR Di Musim Sejuk?

- Jan 09, 2018-

Apabila musim sejuk tiba, suhu luar sangat rendah. Ia akan meningkatkan kesukaran pemeliharaan haba bagi banyak kemudahan luar. Sesetengah produk luar, seperti kelengkapan paip PPR, boleh dipecahkan kerana suhu rendah.

Tutup paip air dengan tuala, kemudian tuangkan air perlahan-lahan ke atas air. Jangan panggang atau rebus dengan air mendidih. Jika paip air masih tidak mempunyai aliran air, meter air juga dibekukan, dengan tuala panas pada meter air, dengan air suam untuk menuangkan defisst meja. Palam dalam dalaman dibekukan, boleh menggunakan kaedah yang menimbulkan suhu bilik, jika menghidupkan penyaman udara. Di samping itu, anda boleh menambah bahan-bahan penebat khas untuk paip dalaman atau dalaman.

Kelengkapan paip PPR menggunakan skop luas, ia popular kerana prestasi yang baik, dalam aspek hos industri dan keluarga memainkan peranan penting, mempunyai prestasi yang baik dalam rintangan haba dan penebat.


Shandong Kangyu Pipe Industry Co., Ltd., ditubuhkan pada tahun 2000, adalah sebuah syarikat yang mengkhususkan diri dalam produksi PP-R, PE, PE-RT, pipa plastik PB dan kelengkapan. Terletak di Linyi, wilayah Shandong, China, Kami mengabdikan diri kita terus ke perdagangan antarabangsa dan bekalan peniaga talian paip yang datang dari seluruh dunia dengan perkhidmatan tersuai. Untuk membina sebuah kilang moden, kami melabur dalam satu siri peralatan mekanikal profesional. Syarikat kami menggunakan bakat profesional dan berpengalaman dan memfokuskan sumber manusia kepada sistem pengurusan, operasi dan perkhidmatan yang lengkap. Kami menyediakan rakan kongsi kami dengan perkhidmatan sehenti yang profesional dan cekap.