Bagaimana Membezakan Kualiti Kelengkapan Pipe PB?

- Jan 31, 2018-

Kelengkapan paip PB tidak mudah diekstrusi dan cacat, walaupun ubah bentuk tidak rosak, dan boleh mengurangkan penggunaan sendi, tetapi kita harus membezakan kualiti apabila kita beli.

Pemerhatian pertama tiub paip PB kedua-dua gloss, kelengkapan paip dan cahaya matahari boleh selari, perhatikan sama ada paip rosak, dan sebagainya dan sebagainya, utama ini adalah untuk mengetahui bahan mentah paip adalah tulen, perlu menambah beberapa bahan kitar semula di dalamnya . Struktur molekul kimia dalam sekeping tabung petabyte terutamanya karbon dan hidrogen, yang tidak akan berbau selepas pembakaran. Oleh itu, kita boleh memotong sekeping pipa kecil dan membakarnya, dan melihat jika ia menghasilkan beberapa bau aneh. Juga cuba menyentuh keadaan likat paip paip petabyte selepas pembakaran, dan sama ada terdapat sebarang minyak.

Untuk penempatan semula paip tidak boleh berat, ketukan, diperlukan untuk menutup bahagian-bahagian yang terdedah kepada daya luaran yang dikelilingi, terutama tanpa tiang tertutup saluran saluran paip yang baik, kerja penutup harus dilakukan lebih banyak.


http://www.kangyupipe.com