Bagaimana hendak membezakan kualiti HDPE hitam air paip?

- Sep 12, 2017-

Plastik paip, paip air HDPE hitam adalah sejenis bahan dalam pengeluaran kita dan kehidupan sering digunakan, sama ada dalam bidang pertanian adalah masih dalam industri mempunyai kesan yang sangat penting dalam pilihan kita bahan-bahan ini akan pasti kink dalam masa jenis bahan adalah h dimainkan Igh kualiti paip, bagaimana boleh memilih untuk menjadi salah satu tiub, pilih kualiti paip plastik pilihan sebenarnya diberikan kepada kita untuk membeli pakaian musim sejuk tidak banyak perbezaan, kita melalui berikutan empat aspek menjalankan pemilihan paip plastik.

Pertama sekali, kami menggunakan mata kasar untuk kemasan permukaan paip HDPE air hitam, serta whiteness.

Mula-mula, ambil sampel kejatuhan, mudah untuk memecahkan produk kalsium tinggi yang biasa, dan untuk memenuhi keperluan anda pada yang sesuai boleh didapati.

Kedua, mengambil sampel paip dengan sebelah saya, dengan sama ada untuk berpecah, elongation pada rehat atau berpisah selepas.

Ketiga, hòu hòu agak HEM kompleks. Kaedah Tempahan berterus terang adalah untuk mendapatkan suhu tinggi dan cahaya untuk beberapa hari, permukaan mengubah kadar, tetapi terlalu mahal.