Cara Pilih Paip Air Paip PPR?

- Dec 23, 2018-

Bagaimana untuk memilih paip air

Pertama, kualiti air adalah baik, kunci untuk melihat saluran paip ', paip galvanis tradisional mudah untuk karat, mudah untuk menghancurkan, mudah untuk skala, hanya membiakkan mikroorganisma, pencemaran sekunder, menjadi sihat. Hari ini, saluran paip air minuman domestik terutamanya termasuk tiub ppr dan tiub aluminium-plastik, tetapi disebabkan oleh doping plastik mudah,

Adalah sukar untuk membezakan antara pembelian.

Pengilang paip PPR

1. Rupa: Permukaan paip berkualiti tinggi dilincirkan, logo lengkap, dan jenama juga mempunyai nama jenama. Oleh kerana paip berkualiti menggunakan data asli PPR 100% yang diimport, paip baki hanya menggunakan data asal PPR setempat, dan kedua-dua mempunyai perbezaan yang besar dalam fungsi.

2. Toleransi: Tiub PPR berkualiti baik mempunyai rintangan yang baik dan boleh dengan mudah ditekuk ke dalam satu bulatan tanpa retak, manakala tiang sisa rapuh dan pecah sekali.

Pengembangan dan penguncupan terma: Paip air yang baik masih boleh mematuhi kekerasan pada suhu air yang tinggi, manakala paip sisa melembutkan pada suhu 60 darjah air.

4. Hayat perkhidmatan: Kualiti produk dijamin selama 50 tahun, dan produk yang cacat hanya boleh 5-6 tahun.

Paip komposit aluminium-plastik

1. Rupa: Paip komposit aluminium-plastik berkualiti tinggi, pelumasan dinding luar biasa, tanda jelas pada dinding paip, seperti tanda dagangan, standard, suhu yang berkenaan, nombor meter, dan lain-lain. Pengilang juga mencetak nombor pengeluaran pada dinding paip memantau kualiti produk pada bila-bila masa. Pembungkusan produk sangat menarik, pelbagai pada pembungkusan

Logo itu sama dengan jelas, dan tajuk pengilang, alamat, nombor telefon, dan lain-lain dicetak pada kedudukan yang menonjol. Dinding luar biasa dari produk palsu dan rendah adalah kasar, label tidak jelas atau tidak lengkap, pembungkusannya mudah, tapak atau telefon tidak diketahui.

2. Lapisan aluminium: Paip komposit aluminium-plastik yang baik mempunyai kimpalan pada sambungan lap lapisan aluminium, dan lapisan aluminium dan lapisan plastik rapat tanpa sambungan lapisan. Walau bagaimanapun, sesetengah produk palsu dan rendah tidak dikimpal pada sendi pusingan, dan beberapa lapisan aluminium dan lapisan plastik sering dilapis dan tidak ketat.

Kedua, pembinaan paip air

Kualiti produk tidak sama dengan kualiti projek. Sekiranya peranti tidak ada, faktor kestabilan produk akan dikurangkan. Paip air isi rumah biasa kebanyakannya dikebumikan, dan jika mereka secara tidak sengaja, mereka akan dipindahkan dan dijemput, dan pengguna perlu memberi perhatian yang lebih.

1. Sila letakkan pemasangan betul, mengikut standard pembinaan, cuba menjadi mendatar dan menegak.

2. Ketat menutup data, dan periksa setiap proses satu demi satu untuk mengelakkan potongan sudut.

3. Ujian ujian tekanan tidak boleh menyelamatkan usaha, ujian air tidak menguji tekanan, meninggalkan risiko kebocoran air.

Ketiga, perkhidmatan selepas jualan paip air

Jenama paip PPR berani untuk mengeluarkan janji perkhidmatan produk bertulis, dari sisi untuk melihat kualiti dan janji produk. Pengguna tidak boleh merancang murah, membeli paip air tanpa janji bertulis, dan paip jenama biasa mempunyai perkhidmatan selepas jualan yang sempurna. Buku waranti mempunyai jaminan kualiti selama 50 tahun.

Juga lihat kejelasan bukan jaminan berganda. Sekiranya hanya selama 50 tahun, ia hanya boleh dihasilkan. Ini adalah satu kecerdasan ringkas apabila terdapat masalah. Hanya 50 tahun kualiti produk + kualiti pembinaan menjanjikan, supaya pengguna boleh membeli pusat, membeli hak, menggunakan kepuasan. Hanya

Semua orang boleh mengambil laluan pemerolehan yang betul dan membeli paip air dari Rong Defu, penggunaannya, dan pusat minda.