Bagaimana Proses Pemasangan Paip PPR?

- Jan 09, 2018-

Dalam pemakaian kelengkapan paip PPR, terdapat banyak tempat di mana pemasangan diperlukan, dan pengilang kelengkapan paip PPR berikut akan memperkenalkan pengetahuan tentang pemasangan paip:

Apabila paip tertanam di dinding dan dikebumikan secara langsung, ia adalah sesuai untuk menyimpan alur di dinding. Permukaan alur mestilah rata, dan tidak boleh ada sudut tajam dan bantalan lain. Apabila paip itu dikebumikan terus di lantai lantai, kedalaman paip yang dikhususkan tidak boleh kurang daripada De + 5mm, dan ia harus menebal apabila kedalaman tidak tercapai. Juga ambil perhatian bahawa apabila pemasangan paip PPR dipasang, tidak ada penyelewengan paksi, tidak ada pembetulan terpaksa apabila memakai dinding atau papan lantai. Jika ia terus dikebumikan di lantai lantai, dan paip di alur tiub dinding, rekod penerimaan tekanan ujian dan kerja tersembunyi hendaklah dilakukan sebelum kedap.

Pengetahuan tentang pemasangan kelengkapan paip PPR adalah sangat penting untuk kelancaran penggunaan kelengkapan paip PPR, dan diharapkan ia dapat membantu anda.


http://www.kangyupipe.com/