Pemasangan Hidropower yang dipasang di rumah disyorkan menggunakan Jenis Air Paip PPR Warna Itu?

- Jun 25, 2018-

Pemasangan kuasa hidraulik rumah yang disyorkan menggunakan paip air jenis PPR yang seperti itu?

Apabila membeli paip PPR di pasaran bahan binaan, kami sering melihat paip PPR pelbagai warna. Lebih-lebih lagi, harga paip PPR warna yang berbeza di bawah jenama yang berlainan berbeza-beza, menjadikan pengguna terpesona dan tertanya-tanya apa warna paip PPR harus dipilih.

a013a4c2-f8d1-4b69-8e36-903a7ce3c556 (1).jpg

Dengan ini sebagai tema, koleksi rasmi Xiaobian di sini dikongsi dengan semua orang!

Pipa PPR yang biasa di pasaran adalah paip PPR putih, kelabu, hijau, biru, kuning, dua warna, tiga warna dan lain-lain. Jadi, apa warna paip PPR? Pemasangan kuasa hidraulik rumah yang disyorkan menggunakan paip air jenis PPR yang seperti itu ?

Untuk paip PPR tulen, selagi ia bukan paip PPR yang berfungsi, tidak ada perbezaan kualiti pipa PPR dengan jenama yang sama dengan warna yang berbeza. Ia hanya untuk menambah masterbatch yang berbeza apabila menghasilkan paip. Nota: Paip berfungsi PPR yang disebut di sini. Khususnya merujuk kepada siri tiub antibakteria.

Banyak pengeluar telah mendakwa bahawa fungsi paip air PPR warna mereka kuat, bahkan menunjukkan bahawa paip PPR mereka dinaik taraf produk, antibeku, anti-jatuh, rintangan hentaman, kesihatan dan keselamatan, ia adalah paip air yang tidak terkalahkan, yang juga tidak dapat dipahami di bawah flicker Sesiapa yang memahami mengetahui bahawa sifat fizikal bahan-bahan copolimer polipropilena rawak (PP-R) mempunyai pekali pengembangan linear yang besar, sifat rasuk yang sangat baik, dan kelembutan suhu rendah, menjadikannya mudah untuk menghasilkan benjolan pada suhu rendah dari dalam ke luar. Pecah, jadi mereka yang mendakwa bahawa paip PPR mereka sendiri boleh tahan fros, anti-jatuh, rintangan hentaman tentu bukan pipa PPR tulen, hanya pipa PPR tulen di bawah syarat-syarat tahap tekanan yang sama boleh digunakan sehingga 50 tahun, tambah bahan lain PPR Paip air, dalam satu tangan, tidak dapat menentukan sama ada bahan mereka selamat dan bersih. Sebaliknya, mereka tidak dapat menjamin hayat perkhidmatan mereka.

Oleh itu, apa jenis paip air PPR yang disyorkan untuk pemasangan kuasa hidro yang dipasang di rumah? Pembelian paip air, tentu saja, dijamin dengan paip PPR tulen. Lagipun, ia berkaitan dengan masalah keselamatan air minum keluarga. Pengedar paip banyak mengesyorkan pengguna membeli paip air berwarna sebagai produk utama paip air dipasang rumah, yang cantik dan praktikal. Paip PPR, adalah disyorkan untuk memilih paip PPR putih, kita mesti tahu bahawa sentiasa ada sangat sedikit yang ingin merokok pengeluar akan menggunakan bahan kitar semula untuk menghasilkan paip PPR, dengan menambahkan masterbatch warna untuk menutupi kecacatan yang disebabkan oleh bahan baku yang tidak bersih , sudah tentu ada pengeluar PPR yang tidak betul Penambahan bahan pencerah kimia ke paip air, paip air PPR yang berwarna putih yang berwarna putih, umumnya boleh dibezakan oleh mata kasar. Pipa air PPR tulen berkualiti tinggi seperti paip air jenama PPR air putih. Logo badan paip adalah jelas, dinding dalaman dan luaran adalah sutera halus tanpa sebarang kekotoran yang terlihat, dan tidak ada bau aneh. Pengawal itu baik dan tidak ada kereputan.

SHANDONG KANGYU PIPE INDUSTRY CO., LTD

Hubungi: Eillen

E-mel: kangyupipes@kangyugy.com

Tel: +008615168998025