Paip plastik hijau akan disukai oleh Urbanites dan Output mereka telah meningkat beransur-ansur.

- Oct 20, 2018-

Menurut yang berkaitan bangunan pakar-pakar bahan, paip-paip hijau yang dihasilkan di China terutamanya termasuk paip polietilena (PE), paip polypropylene (PP), paip polybutylene (PB) dan paip komposit aluminium-plastik (PAP). Lebih daripada 80% daripada paip ini digunakan. Bekalan air bangunan dan Pemanas berseri. Berbanding dengan paip plastik yang lain, ia adalah lebih sesuai untuk bekalan air kecil-diameter dalaman paip, berseri Pemanas dan tingkap Pemanas, paip gas low-pressure dalaman, dan lain-lain. Sebelum tahun 1997, penggunaan paip aluminium-plastik adalah sempit dan output adalah kecil, dan terdapat beberapa jualan di pasaran.


Walau bagaimanapun, sejak tahun 1997, Kementerian pembinaan telah menghadkan penggunaan Tergalvani paip di rumah baru. Ia disyorkan untuk menggunakan baru hijau paip seperti paip polietilena, polipropilena paip, paip polybutene dan paip komposit aluminium-plastik. Oleh itu, pasaran paip hijau adalah aktif. Pengeluaran dan jualan semakin pesat, dan beberapa jenis akan berkurangan, menjadi tempat pertumbuhan baru bagi ekonomi negara dan menjadi "hot spot" untuk pelaburan. Ini telah meletakkan asas yang kukuh untuk terus mengekalkan kesihatan "urat darah" living room. Menurut penyelidikan pasaran, output paip hijau ini meningkat selama dua tahun berturut-turut dari tahun 2002 hingga 2003, dan telah mencapai lebih daripada 3 juta tan. Ia dijangka melebihi 3.5 juta tan tahun ini.


Menurut penyelidikan pasaran, selepas tahun 1997, disebabkan oleh peningkatan permintaan bagi bahan-bahan paip hijau ini, penghasilan produk ini mempunyai kecekapan yang tinggi, dan pasaran tempatan telah menjadi lebih stabil, mengakibatkan besar naik dan turun dalam kualiti, pengeluaran dan harga . Walau bagaimanapun, selepas beberapa tahun persaingan pasaran yang sengit dan penggabungan industri, beberapa kilang kecil dengan tahap peralatan miskin, kecil pengeluaran berikutnya, output yang kecil dan kualiti rendah telah pun ditarik balik dari pasaran dan pesaing baru memiliki sedikit peluang untuk menyertai. Adalah dijangkakan bahawa pasaran paip polietilena, polipropilena paip, paip polybutene dan paip komposit aluminium-plastik akan mengekalkan trend pembangunan yang stabil dalam tempoh beberapa tahun akan datang. Kangyu paip industri adalah sebuah perusahaan pembuatan moden yang mengintegrasikan rekabentuk, penyelidikan dan pembangunan, pengeluaran, jualan dan perkhidmatan. Dengan konsep Pengurusan Lanjutan, penyelidikan yang kukuh dan kekuatan pembangunan, peralatan pengeluaran yang sangat baik dan keupayaan perkembangan pasaran yang sangat baik, Syarikat telah menjadi sebutir bintang yang bersinar dalam industri.