Huraikan Keperluan Spesifikasi Pemasangan Pemasangan Paip PPR.

- Apr 28, 2018-

Kelengkapan paip kelengkapan paip PPR memainkan peranan penting dalam kehidupan kita, yang mudah untuk masalah air kita sendiri.


Tempat koneksi kelengkapan paip PPR pada umumnya memilih kaedah cair yang panas untuk menyambung, peraturan masa penyejukan, hanya sambungan kimpalan yang baik boleh laras, boleh menjadi sedikit putaran, tetapi selepas masa penyejukan, adalah untuk menghentikan pembetulan paksa. Bahan paip dan kelengkapan paip tidak harus cenderung, supaya boleh mendatar dan menegak, elakkan sudut pandangan di kepala peranti, dan tidak boleh menjadi peralatan biasa. Apabila menggunakan paip PPR dengan benang logam, bahan mentah putih diperlukan untuk menjadi kuat dan ketat untuk mengelakkan bocor dari benang. Untuk mengelakkan kerosakan pada paip dan mengurangkan bilangan paip air, anda harus menggunakan kad tiub profesional untuk memperbaikinya.


Dalam proses mengangkut paip, perlu berhati-hati untuk tidak membiarkan kekuatan luar menyebabkan kerosakan pada bahan paip. Ia tidak mudah untuk dibina dalam masa sejuk musim sejuk. Suhu terlalu rendah, dan paip PPR hanya rosak.