Pembinaan Pengetahuan Pipa Pemasangan PB

- Jan 31, 2018-

Pipa PB dipercayai bahawa ramai orang tahu bahawa dalam proses penggunaan, perlu untuk memperhatikan pembangunannya, jadi bagaimana dengan pengetahuan pembinaannya? Hari ini, syarikat niaga akan memberi anda pengenalan ringkas mengenai aspek pengetahuan ini!


Apabila dalam proses pembinaan, banyak perkara yang perlu diperhatikan, ketika dalam proses memasangnya, persyaratan perlu mengikatnya lapisan perlindungan gelap, tetapi juga perlu mengambil langkah-langkah untuk mencegah teknologi ubah bentuk pembesaran pipa, ini terutama karena paip pekali pembesaran linearnya lebih besar, kedua akan berada pada masa normal, selain itu dengan logam atau peranti air yang berkaitan dengan sisipan skru, jentera, atau sambungan bebibir, selebihnya hendaklah dihubungkan dengan mencairkan panas, menyatukan paip, tiada titik kebocoran.


Selepas pemasangan paip, tekanan ujian mesti dilakukan sebelum menutup paip dan menutup lapisan hiasan, dan masa tekanan ujian dan teknologi kaedah sesuai dengan peraturan.


SHANDONG KANGYU PIPE INDUSTRY CO., LTD

Hubungi: Chen
Tel: 0086-13791568352 (whatsapp & wechat)

E-mel: ee_xxs@kangyugy.com