Permohonan Paip PPR Putih Paip Air

- Oct 19, 2017-

1, bukan toksik, kebersihan. Bahan mentah PP-R adalah poliolefin, yang hanya mempunyai unsur karbon dan hidrogen, tidak beracun, kebersihan, prestasi yang boleh dipercayai. PP-R dalam pengeluaran bahan mentah, pemprosesan produk, penggunaan dan pembuangan keseluruhan proses tidak akan menjejaskan tubuh manusia dan alam sekitar, yang dikenali sebagai bahan bangunan hijau. Produk ini boleh digunakan bukan sahaja untuk sistem air panas dan sejuk, tetapi juga untuk sistem air minuman yang dimurnikan.

2, pemeliharaan haba. Suhu perkhidmatan tertinggi adalah 95 darjah, dan suhu penggunaan jangka panjang adalah 75 darjah, yang boleh memenuhi penggunaan sistem air panas yang ditetapkan dalam spesifikasi reka bentuk bekalan air dan perparitan. Kerana kekonduksian terma produk adalah 0.21W / m darjah, hanya 1/200 daripada kekonduksian terma paip keluli, jadi ia mempunyai prestasi penebat haba yang lebih baik, yang digunakan dalam sistem air panas dan pemanasan, dapat menjimatkan banyak tenaga .

3, rintangan kakisan, rintangan haus, tidak penskalaan. Penggunaan paip dan kelengkapan PP-R boleh mengelakkan paip mengotor dan menyumbat, dan bimbang tentang karat makular dalam tab mandi. Dinding dalaman dan luaran adalah seragam dan lancar, rintangan aliran kecil, warna lembut, dan rupanya cantik.

4. Anti pembekuan retak. Keanjalan yang sangat baik dari PP-R menjadikan bahagian salib tiub itu berkembang dengan cecair beku beku, untuk menyerap kelantangan cecair beku frost tanpa mengembangkan retak.

5, berat ringan, kekuatan tinggi. Perkadaran paip dan kelengkapan PP-R hanya 1/8 daripada tiub logam biasa, dan kekuatan ujian tekanan adalah sehingga 5MPa (50kg / cm2), dan ketahanannya adalah baik dan rintangan hentaman tinggi.

6, mudah dipasang dan boleh dipercayai. Sambungan panas mencair paip PP-R dan kelengkapan paip boleh disiapkan dalam beberapa saat atau puluhan saat dengan alat khas. Kekuatan bahagian penyambung paip dan kelengkapan yang dihubungkan dengan pencairan panas lebih besar daripada kekuatan paip itu sendiri. Sambungan panas paip cair PP-R unik ini adalah pelekat pelekat, galas kedutan elastik dan mod sambungan mekanikal yang lain dengan kos rendah, kelajuan tinggi, operasi mudah, selamat dan boleh dipercayai, terutamanya untuk pemasangan dikebumikan, tanpa mengambil kira sama ada kebocoran sambungan proses penggunaan jangka panjang. Ia selamat dan boleh dipercayai untuk menyambung dengan paip logam dan perkakas air dan menerima pakai tembaga berkualiti tinggi.

7, hayat perkhidmatan yang panjang: sistem talian paip di bawah hayat perkhidmatan normal 50-100 tahun.