Bagaimana untuk memilih kelengkapan paip ppr

- Jun 26, 2017-

1, penampilan tiub ppr. Pemasangan paip PPP hendaklah selaras dengan warna, permukaan paip ppr hendaklah lancar, licin, tidak mengganggu, buih dan lain-lain permukaan permukaan kecacatan permukaan, tidak boleh mengandungi kekotoran yang kelihatan; Ppr paip pemasangan permukaan harus lancar, licin, tidak dibenarkan untuk retak,, pengupas dan kekotoran yang jelas, pengecutan teruk dan warna tidak sekata, penguraian dan kecacatan lain.

2, paip opprity paip. Ppr paip paip tidak boleh menjadi ringan.

3, kelengkapan paip ppr ppr diameter paip dan ketebalan dinding. Menurut GB / T18742.2-2002 piawaian kebangsaan, paip ppr mengikut saiz S5, S4, S3.2, S2.5, S2 lima siri. Ppr paip siri S dan tekanan nominal yang sepadan dengan hubungan yang sepadan, spesifikasi paip ppr dengan ppr paip S s, nominal diameter dn * ketebalan dinding nominal en berkata, kelengkapan pipa ppr terutamanya ujian ppr paip diameter nominal, diameter purata dan dinding paip ppr Sepadan dengan ketebalan dinding, saiz paip ppr kelengkapan dan saiz nominal yang sama.

4, ppr paip sifat fizikal dan mekanik dan sifat kimia. Ujian hidrostatik paip PPP, mencairkan kadar aliran massa, ujian kestabilan hidrostatik dan kadar penarikan balik tegak ppr paip, ujian impak mudah rasuk adalah selaras dengan piawaian kebangsaan, ppr pemeriksaan paip laporan pemeriksaan bahan kandungan dan laporan peperiksaan semula.

5, kelengkapan paip ppr prestasi kesihatan sejajar dengan piawaian kebangsaan. Ini boleh memeriksa jabatan pemeriksaan kesihatan laporan ujian prestasi kebersihan paip ppr.

6, kebolehgunaan sistem paip ppr. Peralatan paip Ppr hendaklah disambungkan selepas 8760 jam dan 5000 kali kitaran terma dua ujian gabungan.