Ciri-ciri permohonan ppr paip

- Jun 26, 2017-

Tiub PPR, juga dikenali sebagai tiub polipropilena tiga jenis dan juga dikenali sebagai tiub polipropilena kopolimer rawak atau paip PPR, digunakan secara meluas dalam pembinaan bekalan air dan saliran, bekalan air bandar dan luar bandar dan saliran, gas bandar, perbandaran, perindustrian dan pertanian. Tiub PPR dengan polipropilena kopolimer rawak diekstrusi ke dalam paip, suntikan ke dalam paip.

Kesihatan pertama, bukan toksik: Produk ini adalah produk hijau, boleh digunakan untuk sistem paip minum air tulen.

Rintangan haba kedua adalah baik: suhu air kerja adalah 95 ℃, suhu penggunaan jangka pendek sehingga 120 darjah Celsius, pada suhu 60 darjah Celsius dan tekanan kerja 1.2Mpa di bawah syarat penggunaan berterusan jangka panjang.

Ketahanan kakisan yang ketiga, tidak berkisar: kebanyakan ion dalam air dan bangunan dalam bahan kimia bukan kimia, tidak karat, tidak ada kakisan, tidak ada bakteria pembiakan. Boleh dikecualikan daripada pelupusan saluran paip dan air, kebuk karat makadamus kebocoran (sesetengah paip yang mengaku sebagai tiub antibakteria, yang merupakan konsep spekulasi, antibakteria bahan PPR yang sebenar adalah prestasi asasnya).

Berat keempat adalah cahaya, kekuatan tinggi, kekuatan yang baik: kepadatan 0.89-0.91g / cm3, hanya satu-sembilan paip keluli, sepersepuluh tiub tembaga, kekuatan tekanan ujian sehingga 5.0Mpa di atas (50kg / Cm ) Di atas, kekuatan yang baik, rintangan hentaman.

Penebat haba kelima: 20 ℃ apabila konduktiviti haba 0.23-0.24W / mk, daripada paip keluli (43-52W / mk), tembaga (333W / mk), hanya satu ratus paip logam, Dalam paip air panas Penebat kesan penjimatan tenaga sangat baik.

Rintangan paip keenam adalah kecil: dinding paip yang halus, tidak bersisik, pekali dinding kasar hanya 0.007, jauh lebih rendah daripada paip logam.

Ketujuh pemasangan mudah dan boleh dipercayai: Oleh kerana polipropilena mempunyai prestasi gabungan haba yang baik, sambungan cair panas akan dibuat daripada paip bahan dan kelengkapan paip yang sama secara keseluruhan. Tidak perlu menetapkan sutera, beberapa saat untuk menyelesaikan sambungan kepala seksyen, dan paip logam dan paip air yang berkaitan dengan penyaduran tembaga bersalut nikel yang berkualiti tinggi, selamat dan boleh dipercayai, menamatkan bahaya tersembunyi kebocoran air.

Lapan penampilan cantik: dinding produk licin, rintangan air kecil, warna lembut, tampan dalam penampilan.

Hayat perkhidmatan kesembilan: sistem paip di bawah kehidupan normal dalam kehidupan 50 - 100 tahun.