Apakah perbezaan antara paip air masuk PPR domestik dan paip air PPR biasa? Adakah pengguna jelas?

- Jan 05, 2018-

Keluarga yang dihiasi pasti memerlukan paip, ramai pengguna untuk memilih saluran tidak sangat memahami, semua yang lain berkata paip PPR adalah lebih baik, tetapi ramai orang tidak tahu paip PPR adalah biasa dan dipasang paip PPR yang diimport, jadi kecil membuat hari ini adalah untuk memperkenalkan kepada anda, betul-betul apa perbezaan antara dua jenis paip ini, dan kami perhatikan perkara berikut.


Saya kena lakukan untuk menghias paip Lao shifu, paip PPR di pasaran pada masa ini kualiti terbaik adalah paip PPR yang diimport tulen, paip PPR adalah Jerman kaya sheng yang diketahui untuk semua jenama rekaan, jadi kaya di Jerman paip PPR pada dasarnya tidak pernah mendengar pengguna dalam masa dua atau tiga tahun selepas masalah pemasangan untuk muncul letupan atau letupan paip.


Rumah paip PPR kaya sheng pada dasarnya ialah 5000 dolar boleh dilakukan, bagaimanapun, paip PPR yang lebih rendah pada dasarnya hanya memerlukan 1000-2000 dolar, tetapi paip dimasukkan ke dinding dan bawah tanah, kebocoran tabung sangat tinggi, dan keluarga adalah rendam lantai dan dinding, sehingga pembentukan semula dan puluhan ribu dolar, jadi kali ini anda harus tahu untuk memilih apa jenis pipa yang lebih hemat biaya.


Paip air PPR yang lemah pada dasarnya diproses menggunakan bahan kitar semula, dan bahan kitar semula adalah toksik, yang boleh menjejaskan masalah kesihatan air isi rumah. Walau bagaimanapun, bahan mentah PPR berkualiti tinggi paip air yang diimport dibuat khas polietilena untuk menjamin tidak toksik dan tidak berbahaya, dan menjamin keselamatan penggunaan Air harian Rakyat.


Apabila pengguna dibeli boleh dinilai melalui pembakaran paip yang berkualiti tinggi, paip yang berkualiti tinggi bukan bau aneh selepas pembakaran, bagaimanapun, paip air yang rendah selepas pembakaran boleh mempunyai bau yang menarik, pengguna boleh ditentukan mengikut penghakiman.


Juga, pengguna boleh menilai mengikut ketebalan dinding paip paip, tiub spesifikasi yang sama, tebal dinding paip, yang kurang terdedah kepada tiub peledakan, lebih baik prestasi rintangan penebat haba. Ketebalan dinding dinding paip kelebihan umum lebih tebal, bagaimanapun, ketebalan dinding rendah biasanya tipis.


Terdapat juga pengguna yang boleh menilai kualiti paip air dengan cahaya paip air, kerana tiub itu akan digunakan untuk membesar bakteria atau alga hijau, dan air anda tidak akan bersih. Rumah yang berkualiti tinggi memakai saluran masuk PPR air sangat miskin, tetapi transmisi paip air berkualiti rendah adalah sangat baik, jadi pengguna boleh menilai.

http://www.kangyupipe.com/