Apakah ciri-ciri tiub PPR

- Dec 24, 2017-

Apakah ciri-ciri tiub PPR

1, kesihatan, tidak toksik: sistem pipa yang terdiri daripada paip PP-R dan bahagian paip boleh menjadi tidak beracun, penunjuk kesihatan memenuhi keperluan standard GB / T17219.

2, tidak karat: boleh menahan julat suhu tinggi pH, julat 1 ~ 14 kepekatan asid dan alkali yang tinggi.

3, rintangan haus, tiada penskalaan: dinding dalaman tiub PP-R dan paip lancar, dan rintangan aliran kecil dan tidak menjejaskan.

4, mengurangkan getaran dan bunyi: tiub PP-R mempunyai prestasi penebat bunyi yang sangat baik, dan dapat mengurangkan getaran dan bunyi yang disebabkan oleh aliran cecair.

5, retak antibeku: Keanjalan bahan PP-R menjadikan bahagian pipa dan pipa boleh berkembang dengan cecair beku cair bersama-sama dan tidak berkembang.

6, kondensasi anti, kehilangan haba kurang: Bahan PP-R adalah konduktor haba yang buruk, boleh mengurangkan fenomena pemeluwapan dan mengurangkan kehilangan haba.

7, anti karat elektrik: Bahan PP-R adalah konduktor yang buruk, yang boleh mengelakkan kakisan elektrik.

8. Pemasangan adalah mudah: berat ringan, pemasangan mudah dan kebolehpercayaan.

9, bahagian seksyen paip besar: diameter dalaman paip dengan diameter dalaman paip PP-R sedikit lebih besar daripada paip itu. Ia boleh memastikan bahawa rintangan aliran bendalir tidak meningkat dalam bahagian paip.

10, boleh dikitar semula: PP-R paip , kelengkapan paip boleh dikitar semula dan digunakan semula.

11. Hayat perkhidmatan yang panjang: sistem paip mempunyai jangka hayat selama 50 tahun di bawah syarat penggunaan yang ditetapkan.

SHANDONG KANGYU PIPE INDUSTRY CO., LTD


Hubungi: Jacky Chen

Tel: 0086-13791568352 (whatsapp & wechat)

E-mel: ee_xxs@kangyugy.com