PERT untuk memanaskan ciri-ciri tiub

- Jun 26, 2017-

1, PERT untuk memanaskan kualiti cahaya tiub, PERT untuk memanaskan tiub yang mudah untuk pengangkutan, pemasangan, pembinaan.

2, PERT untuk memanaskan paip mempunyai fleksibiliti yang baik, PERT untuk memanaskan paip supaya memudahkan untuk membeli-belah, PERT untuk memanaskan paip pengeluaran paip boleh dibina oleh kaedah gegelung dan lenturan untuk mengurangkan penggunaan kelengkapan paip, PERT untuk mengurangkan Kos pembinaan paip pemanasan

3, PERT untuk memanaskan paip paip membongkok, PERT untuk memanaskan bahagian tekanan dalam lenturan boleh dengan cepat santai, PERT untuk memanaskan tiub tidak akan muncul fenomena "rebound", PERT untuk memanaskan paip untuk memudahkan operasi pembinaan.

4, PERT untuk memanaskan paip dalam kehilangan geseran adalah kecil, PERT untuk memanaskan kapasiti pengangkutan paip daripada paip diameter yang sama 30%.

5, PERT untuk memanaskan suhu paip rapuh adalah rendah. PERT untuk memanaskan paip dengan prestasi suhu rendah yang sangat baik, jadi PERT untuk memanaskan kes pada musim sejuk juga boleh menjadi pembinaan suhu rendah, dan PERT untuk memanaskan tiub apabila paip tanpa pemanasan.

6, PERT untuk memanaskan ketahanan kimia tiub, PERT untuk memanaskan tiub tidak karat, PERT untuk memanaskan hayat panjang.

7, tiub suapan lantai PERT baik penyesuaian alam sekitar.

8, PERT untuk memanaskan suhu kerja tekanan 70 darjah Celcius dari kondisi 0,4MPa, PERT untuk memanaskan tabung dapat digunakan dengan aman selama lebih dari 50 tahun.

9, PERT untuk memanaskan tiub dalam proses pengeluaran tidak menambah bahan tambahan toksik. PERT untuk memanaskan dinding dalaman tiub, PERT untuk memanaskan tiub tidak skala, PERT untuk memanaskan paip tidak membiak bakteria, PERT untuk memanaskan paip boleh digunakan dengan selamat dalam pengangkutan air minum dan bidang lain.

10, PERT untuk memanaskan rintangan hentaman paip adalah PVC-U paip 5 kali.

11, PERT untuk memanaskan tekanan paip haba adalah baik.

12, PERT untuk memanaskan paip boleh menjadi sambungan panas-cair dan sambungan mekanikal, PERT untuk hangat dan boleh dipercayai, tiada kebocoran. PE-X hanya boleh disambung secara mekanikal.

13, PERT untuk memanaskan produk hijau, PERT untuk memanaskan dan kitar semula.

14, PERT untuk memanaskan suhu tinggi, PERT untuk memanaskan tiub di bawah keadaan tekanan yang sesuai boleh digunakan selama 50 tahun

15, PERT untuk memanaskan suhu beku suhu rendah tabung, dan mempunyai rintangan impak yang sangat baik, PERT untuk memanaskan pembinaan musim sejuk.

16, PERT untuk memanaskan tabung rintangan yang baik terhadap kakisan kimia, PERT untuk memanaskan hayat perkhidmatan yang panjang.