Bagaimanakah saya mengenal pasti tabung PPR yang sebenar?

- Jun 26, 2017-

Paip PPR sebenar harus memenuhi piawai GB / T18742-2002 < sistem="" paip="" plastik="" air="" panas="" dan="" sejuk="" -="" pp="" bahagian="" paip="">> kelengkapan paip harus memenuhi piawai standard GB / T18742-2002 < sistem="" paip="" plastik="" air="" panas="" dan="" sejuk="" -="" kelengkapan="" bahagian="" iii="" pp="">>; Pseudo PPR paip dan kelengkapan tidak mampu melepasi kriteria di atas. Perlu diingatkan bahawa kehidupan pipa pseudo-PPR hanya 1 hingga 5 tahun, sedangkan kehidupan tiub PPR yang sebenar lebih dari 50 tahun.

Paip PPR bagaimana untuk mengenal pasti, saluran paip PPR digunakan secara meluas dalam kehidupan bangunan industri dan kediaman, air minum kesihatan dan pemanasan air panas. Paip paip PPR paip air panas dan sejuk 2: dinding paip air sejuk nipis, ketebalan dinding paip air panas. Jadi penentangan terhadap patah dalam prestasi paip air panas jauh lebih baik, harga paip air panas juga lebih mahal daripada paip air sejuk. Banyak pengeluar demi insurans, proses pembinaan, tanpa mengira keretakan paip air panas dan sejuk, meningkatkan faktor keselamatan.

1, paip PPR yang lembut, paip tidak mudah terdedah kepada penyemperitan dan ubah bentuk, walaupun ubah bentuk tidak pecah, dan mengurangkan penggunaan sendi.

2, rintangan kakisan, pengawal kalis air, paip PPR, sifat kimia paip boleh menahan hakisan kimia air, sementara kelancaran permukaan dalaman boleh mengelakkan pembentukan skala.

3, suhu tinggi, paip PPR tekanan tinggi, paip pada suhu bilik untuk menahan tekanan air 45 kg / cm persegi, suhu ubah bentuk paip adalah 112 darjah Celsius.

4, paip PPR sepanjang hayat, paip anti-penuaan yang kuat, peranan normal misi untuk lebih daripada 50 tahun.

5, pembinaan paip PPR yang mudah dan pantas, kelengkapan paip membuat pembinaan yang sangat cepat, dan mudah disambungkan (dengan sambungan soket mesin mencairkan panas), selamat dan boleh dipercayai.

6, tiub PPR yang sebenar terjejas Oleh kerana pembinaannya mudah, tidak terdapat percanggahan antara projek-projek lain dan kesan memendekkan tempoh pembinaan, penjimatan kos pembinaan sebanyak 20% daripada tembaga, dengan ekonomi yang unggul.

Oleh itu, pengguna perlu berhati-hati apabila membeli, kita mesti memilih pengeluar pengeluaran yang betul, pengeluar besar, jaminan kualiti paip, yang lain dalam pemasangan, tetapi juga perhatian, mungkin ingin mendengar nasihat pakar.