Permohonan ppr paip dalam pembinaan saluran paip bekalan air

- Jun 26, 2017-

Peletakan paip ppr paip boleh dibahagikan kepada pelbagai kaedah peletakan seperti peletakan, peletakan tersembunyi, pelapisan overhead dan peletakan. Sebagai paip paip ppr oleh persekitaran dan kesan perubahan suhu sederhana, jadi paip ppr harus digunakan gelap, ppr pembinaan paip harus dengan pembinaan, struktur, elektrik dan profesional lain rapat dengan paip ppr koordinasi, paip ppr lakukan Pekerjaan yang baik, kerja tertanam, dan mengambil langkah perlindungan yang sesuai. Paip dinding ppr pada paip gelap hendaklah disediakan paip, pipa paip ppr yang meletakkan tekanan yang baik harus diisi di dalam tiub sekurang-kurangnya 20mm bulu tebal dan lain-lain bahan lembut untuk mengelakkan paip pemeluwapan atau ubah bentuk pipa akibat perubahan suhu dalam Saluran paip Hancurkan dinding. Paip pipa paip paip gelap hendaklah diselesaikan di dalam sivil dan selepas selesai tekanan ujian sistem kedua, paip ppr tidak dikecualikan kerana kerosakan sivil atau hiasan yang disebabkan oleh saluran paip, penerimaan paip ppr boleh digunakan.

Pemasangan dalaman paip paip ppr, ppr paip hendaklah dilakukan selepas selesai hiasan sivil, ppr paip dipasang dengan tanah sebelum pemasangan lubang yang betul atau selongsong tertanam. Paip ppr paip melalui lantai hendaklah ditetapkan apabila selongsong keluli, spesifikasi paip ppr paip hendaklah lebih besar daripada dua ppr paip, ppr paip lebih tinggi daripada tanah 50mm. Dinding paip ppr paip hendaklah ditetapkan apabila selongsong keluli, ppr paip kedua-dua hujung dan paras dinding.

Paip jalan paip yang dikebumikan. Parit pipa paip ppr selepas penggalian harus ditukar bawah parit, parit paip ppr pada akhir tidak boleh ada lumpur dan objek keras yang terkenal, jika objek paip ppr keras harus diletakkan di parit pada akhir 100mm kusyen pasir tebal, penyiram Pemadatan, selepas selesai ppr paip Meletakkan paip. Seperti pipa paip ppr yang dikebumikan di dalam paip logam, ppr paip mestilah rawatan anti-karat. Paip paip ppr paip mesti dijalankan selepas spesifikasi GB50242-2002 untuk ujian tekanan air, paip ppr layak sebelum penyusunan semula. Pipa paip ppr paip, pipa paip ppr pada kedua-dua belah paip dan 200mm teratas dalam skop penggunaan pasir atau kurang daripada diameter 12mm tanah tidak mengandungi bahan keras kembali, perlahan-lahan tampeen dan kemudian diameter atas 30mm atau kurang Tahan tanah lembut dan langkah demi langkah.

Seperti mudah untuk mencari dan membaiki saluran paip, dengan jalan paip ppr pada masa yang sama memasang paip dengan dawai logam anti-karat (tersedia logam getah), yang boleh memudahkan penggunaan pengesan paip logam untuk menentukan lokasi paip Jalan ppr, penyelenggaraan mudah. Paip paip paip yang dikebumikan sepatutnya berada di bawah kedalaman permafrost tempatan. Melalui jalan atau struktur, hendaklah ditambah sarung keluli, panjang ppr selongsong paip untuk lebar jalan atau lebar bangunan 1m, diameter paip ppr paip harus lebih besar daripada pipa pipa diameter dua.

Paip ppr paip dengan paip logam tidak mempunyai banyak ciri, ppr paip tahan karat, tidak berskala, dinding paip licin, berkesan menghalang air dalam saluran paip dalam pencemaran sekunder, dan cantik. Kemudahan pembinaan, mempercepatkan kelajuan pembinaan. Paip pipa sepanjang hayat, boleh mencapai lima kali hayat paip tergalvani, pada dasarnya sehingga bebas penyelenggaraan, sangat mengurangkan penyelenggaraan kos operasi. Oleh itu, paip paip ppr dalam projek bekalan air di masa hadapan akan lebih banyak digunakan.