Kemahiran membeli bersama paip air Ppr

- May 31, 2020-

Kemahiran membeli bersama paip air PPR


Dari segi prestasi yang komprehensif, paip PPR adalah bahan paip yang menjimatkan kos, sehingga menjadi bahan pilihan pertama untuk transformasi paip air pembaikan rumah

1. PPR harus dipilih sesuai dengan tekanan air paip semasa. Secara umumnya, terdapat 1. 6 MPA, {{{{{{}}}}}}}. 0MPA, dan dinding paip mempunyai ketebalan {{{{6 }}}}. {{6}}, {{{6}}}}. {{{1 6}}}}, {{{{18} }}}. 5, 4. 4 MM, dll. Tidak semestinya semakin tinggi tekanan, semakin tinggi ketebalannya. Sebenarnya cukup sudah cukup. Kerana tekanan air paip yang kita ketahui saat ini adalah nilai bertekanan pada saat meninggalkan kilang, dan jika ia benar-benar mengalir ke rumah anda, tekanan ini akan sangat berkurang. Kita sering melihat pecahnya paip bekalan air di jalan, tetapi biasanya bukan disebabkan oleh tekanan yang terlalu banyak, tetapi disebabkan oleh kehilangan tekanan kenderaan dan penuaan paip air. Secara umum, dinding tiub {{{6}}}}. {{6}} atau {{{{6}}}}. {{{1 6}}}}, 1. 6 Tekanan MPA cukup untuk kegunaan rumah.

2. Penjual paip air sering memberikan potongan harga, biasanya 6-6. 5% diskaun, dll., Tetapi perlu diingatkan bahawa peniaga hanya akan menjual paip air dengan potongan harga, dan aksesori seperti siku, tee, injap dan seperti jarang didiskaunkan. Atau kadar diskaun lebih rendah. Menurut perhitungan satu dapur dan satu bilik mandi, tambahkan paip air yang lain ke balkoni, dan gunakan maksimum 1 5 - 2 0 meter paip air. Walaupun semua dikira mengikut paip air panas, harga pasaran adalah 14 yuan / M, dan potongannya adalah 60%. Tetapi sendi, tee, dan injap sangat bagus jika mereka tidak' tt harga diskaun. Paip dan aksesori air seperti hubungan antara ham dan jerami, sehingga banyak pelanggan membeli paip air dengan harga potongan, dan harga akhir tidak jauh lebih murah. Sebabnya ada di sini. Oleh itu, pastikan anda bertanya dengan jelas, tuliskan dalam warna hitam dan putih, dan setuju bahawa semuanya, termasuk paip air dan aksesori, adalah potongan sebelum bersetuju dengan penjual untuk memasangnya. Dan mesti dijelaskan mengikut bahan sebenar yang digunakan. Semasa pembinaan, perlu dilihat sama ada paip air yang dibawa oleh pekerja itu pendek (iaitu, ditinggalkan oleh orang lain), dan sebelum memulakan kerja, hitung jumlah dan pelbagai semua paip air yang dibawa oleh pekerja. Hanya setelah mendapat persetujuan pekerja, pembinaan dapat dimulakan.

Sambungan paip air PPR tidak boleh terlalu banyak: diameter dalaman paip lebih kecil apabila terdapat lebih banyak kepala, yang meningkatkan daya tahan air, yang mengakibatkan pengurangan jumlah air per unit waktu, dan ada banyak sendi yang juga terdedah kepada hubungan yang lemah. Oleh itu, jika paip air boleh masuk dalam garis lurus, ia boleh masuk dalam garis lurus. Sekiranya anda tidak' jangan risau, anda boleh melakukan eksperimen penutupan air. Tekanan adalah 0. 6 MPa selama 24 jam.

PPR diperbuat daripada polipropilena kopolimer rawak sebagai bahan asas dan diubah suai. Berbanding dengan polipropilena lain, ia mempunyai sifat mekanik yang lebih baik, kekuatan hasil tegangan yang lebih tinggi dan ketahanan hentaman. Ia adalah bahan yang sangat baik untuk paip penghantaran air panas. Paip PPR tidak beracun, bersih, mudah dipasang, dan tahan terhadap bahan kimia. Prestasi baik, terutamanya mempunyai prestasi peleburan haba yang baik. Molekul dan molekul di persimpangan itu menyatu sepenuhnya, yang menyelesaikan masalah kebocoran air di persimpangan paip yang telah lama mengganggu industri bekalan air, sehingga digunakan secara meluas.