Ciri dan kegunaan paip PPR.

- Jun 23, 2018-

1, kesihatan, bukan toksik: Produk ini adalah bahan binaan hijau, boleh digunakan untuk air tulen, sistem saluran paip air minum.

2. Rintangan kakisan dan tidak fouling: Ia boleh mengelakkan kebimbangan karat di lembangan dan tab mandi kerana kakisan paip. Ia boleh mengelakkan penyumbatan yang disebabkan oleh kakisan dan skala saluran paip.

3, suhu tinggi, tekanan tinggi: suhu air penghantaran paip sehingga 95 ° C.

4. Pemeliharaan haba dan pemuliharaan tenaga: Kekonduksian haba adalah hanya satu ratus daripada paip logam, yang sangat baik untuk pemeliharaan haba dan kesan penjimatan tenaga paip air panas.

5, berat ringan: perkadaran hanya satu-ketujuh tiub logam.

6, penampilan yang cantik: produk itu lancar di dalam dan di luar dinding, rintangan cecair adalah kecil, warna lembut, rupa cantik.

7, pemasangan mudah dan boleh dipercayai: menggunakan sambungan cair panas, beberapa saat untuk diselesaikan, selamat dan boleh dipercayai.

8, hayat perkhidmatan yang panjang: di bawah peruntukan tekanan kerja berterusan jangka panjang, hayat yang digunakan sehingga 50 tahun

Kelebihan prestasi tinggi PP-R

1 Apabila paip tergalvani sedang digunakan, paip itu terkoyak dan ditumpahkan oleh lapisan bergalvani air, dan air rujukannya tercemar. PEX dan PV-U mempunyai bau kerana efluen. Ia telah dilarang untuk digunakan sebagai paip bekalan air di negara-negara asing, dan ketahanan terhadap suhu tinggi adalah miskin, dan mudah rosak. Pendek; Paip plastik komposit aluminium `paip komposit plastik keluli tahan karat` Aluminium plastik PP-R paip Mudah membuka plastik, mudah retak, mudah untuk penuaan, pemasangan kepingan tembaga logam dan plastik luar tiub memerah bersama-sama, selepas masa yang lama pengembangan haba dan pengecutan, mudah untuk menghasilkan stratifikasi, kebocoran tidak dapat dielakkan.

2 Paip PP-R berprestasi tinggi mengelakkan kelemahan paip di atas, tetapi juga mempunyai rintangan suhu tinggi, pemasangan mudah, sendi rendah, dan tidak pernah kebocoran air. Pemuliharaan tenaga, kesihatan, perlindungan alam sekitar dan kelebihan lain, sepenuhnya memenuhi semua jenis petunjuk reka bentuk.

3 Ciri-ciri Prestasi Prestasi Tinggi PP-R:

1. Paip PP-R gred tinggi adalah pencampuran tiga lapisan bersama "pencapaian satu langkah pencapaian saintifik dan teknologi maju.

2. Pekali pengembangan linear jauh lebih kecil daripada produk PP-R biasa.