Bagaimana untuk menghapuskan HDPE tiub dalam pengeluaran?

- Feb 04, 2018-

Paip HDPEsebab tinea: kerana aliran cair dalam tiub, halaju perbezaan di antara dinding dan dinding, apabila meninggalkan dengan die, cair dalam keseluruhan dan tiada rintangan, jurang antara kedua-dua sifar. Ia adalah perubahan halaju gerakan relatif setiap lapisan yang menyebabkan oscillation sengit aliran cair di dalam mulut die, yang membawa kepada berlakunya fenomena ini!

Penyelesaian:

1. bahan tambahan: bahan tambahan organik silikon (aditif silikon plastik) atau polimer aditif (PPA).

2. sesuai peningkatan suhu juga boleh memperbaiki aliran cair!

BerbonjolanTiub HDPE, kadang-kadang kerana suhu, kadang-kadang disebabkan oleh masalah model bahan, pola yang lebih atau kurang hiasan, tetapi kadang-kadang ia adalah suhu tinggi, model transformasi plastik masih agak. Sekali cuba untuk meletakkan cincin angin kepala filem, atau ia.

3. Pilih Peti keselamatanPaip HDPEmenentukan bahan yang sesuai terlebih dahulu. Dahulu, paip-paip yang digunakan untuk bekalan air adalah disebabkan paip-paip besi Tuang. Kolam utama menggunakan paip besi Tuang acuan pasir, kegunaan dalaman ialah paip besi Tergalvani, ia boleh dibahagikan kepada sejuk (elektrik) galvanizing dan panas galvanizing dua jenis. Tergalvani paip yang digunakan sebagai paip air, beberapa tahun kemudian, tiub untuk menghasilkan jumlah yang besar skala karat, aliran keluar termasuk bukan sahaja mencemarkan bersih disediakan, dan bercampur dengan lancar dinding tidak membiak bakteria, kakisan logam berat yang disebabkan oleh kandungan air yang terlalu tinggi, menyebabkan kerosakan yang serius kepada kesihatan tubuh manusia. Apakah lebih, prestasi tinggiTiub HDPEsangat berpatutan.