Hiasan Laman Utama: anda akan Pilih paip air panas dan sejuk?

- Feb 25, 2018-

Paip air panas dan sejuk adalah bahan-bahan yang tidak boleh diketepikan dalam pakaian rumah, seolah-olah biasa, tetapi mempunyai banyak exquisite apabila membeli.

Memilih bahan-bahan

Kini di pasaran panas dan sejuk paip air yang diperbuat daripada tiub tembaga, tiub aluminium, PPR paip, paip PB, PPB, paip PERT, dan sebagainya, tahap komprehensif dan kebaikan dan kelemahan paip besar, paip PPR adalah paling berharga, sebahagian jenis bahan paip baru , ia boleh digunakan sebagai tiub penyejukan, boleh juga digunakan untuk paip air panas, dengan cahaya yang bukan toksik, kualitatif, mampatan, anti menghakis dan pelbagai kelebihan lain.

Memilih spesifikasi

Menurut peraturan standard Kebangsaan PPR GB/T18742 paip diameter mempunyai 20, 25, 32, 40, 50, 63, 75, 90, 110, 160 (unit: mm) sepuluh jenis spesifikasi rumah purata dilengkapi dengan 20, 25, 32 tiga spesifikasi akan cukup. Dalam hiasan rumah, pilihan utama adalah 25 mm, tiub boleh memilih 20 mm, tetapi untuk memastikan aliran air paip kadar juga boleh memilih 25 mm.

Memilih jumlah

Paip PPR konvensional adalah empat meter panjang, dan Juruelektrik air memberikan anda panjang paip air rumah anda. Jadi, apabila anda membeli, anda perlu menukar kepada paip berapa banyak yang anda perlukan. Apabila membeli, ianya juga penting untuk meminta sama ada harga per meter adalah harga per meter atau harga per meter persegi. Selain itu, memberi perhatian kepada sama ada panjang paip adalah selaras dengan keperluan semasa hendak membeli.