Kelebihan dan Trend Pembangunan PERT

- Jun 26, 2017-

1, PERT untuk memanaskan paip mempunyai fleksibiliti yang baik untuk memudahkan membeli-belah apabila ekonomi, pengeluaran paip dalam pembinaan boleh melalui kaedah gegelung dan lenturan untuk mengurangkan penggunaan kelengkapan paip, mengurangkan kos pembinaan.

2, PERT untuk memanaskan paip paip membongkok, lenturan di bahagian tekanan boleh dengan cepat melegakan, tidak akan ada fenomena "rebound", operasi pembinaan yang mudah.


3, PERT untuk memanaskan kehilangan geseran tiub tiub kecil, tiub keupayaan penghantaran cecair daripada paip diameter yang sama 30%.


4, PERT untuk memanaskan suhu paip rapuh adalah rendah. Pipa panas bumi PERT mempunyai rintangan suhu rendah yang sangat baik, jadi PERT untuk memanaskan paip dalam hal suhu rendah juga boleh dibina dalam kes itu, dan PERT untuk memanaskan pipa apabila pipa tanpa pemanasan.

5, PERT untuk memanaskan berat cahaya tiub, mudah untuk pengangkutan, pemasangan, pembinaan. PERT untuk memanaskan ketahanan kimia tiub adalah baik, tiada karat, hayat perkhidmatan yang panjang.

6, tiub haba lantai PERT penyesuaian alam sekitar yang baik. Dalam suhu bekerja tekanan tekanan 70 darjah Celcius dengan syarat-syarat 0,4MPa, boleh digunakan dengan selamat selama lebih dari 50 tahun.


7, PERT untuk memanaskan paip dalam proses pengeluaran tidak menambah bahan tambahan toksik. Dinding halus, tidak bersisik, bakteria pembiakan, boleh digunakan dengan selamat dalam pengangkutan air minum dan bidang lain.


8, PERT untuk memanaskan rintangan hentaman paip adalah PVC-U paip 5 kali.


9, PERT untuk memanaskan rintangan haba paip adalah baik, prestasi fros suhu yang rendah, dan mempunyai rintangan impak yang sangat baik, sesuai untuk pembinaan musim sejuk.


10, PERT untuk memanaskan tiub rintangan yang baik terhadap kakisan kimia, hayat perkhidmatan yang panjang. Prestasi yang tidak beracun, tidak enak, baik kesihatan.


11, PERT untuk memanaskan berat cahaya tiub, fleksibiliti yang baik, gegelung boleh dibekalkan, rintangan haba yang baik.

12, boleh PERT untuk memanaskan paip ke sambungan cair panas dan sambungan mekanikal, boleh dipercayai, tiada kebocoran. PE-X hanya boleh disambung secara mekanikal.


13, PERT untuk memanaskan produk hijau, boleh dikitar semula.


Untuk memanaskan hayat perkhidmatan biasanya 50 tahun, di mana tiub panas memainkan peranan penting, jika kualiti tiub panas tidak boleh dipercayai, ia akan dalam proses pemanasan untuk menggunakan pelbagai masalah, dan akhirnya membawa kepada Panas dan tidak boleh pemanasan biasa. Oleh itu, pilihan kualiti yang boleh dipercayai tiub panas sangat diperlukan, dan PERT untuk memanaskan tiub adalah salah satu yang paling popular untuk memanaskan tiub, di atas menerangkan PERT untuk memanaskan maklumat paip, dari banyak PERT untuk memanaskan paip Boleh dilihat PERT Untuk memanaskan prospek pasaran mestilah sangat baik.