Prospek pembangunan bahan paip bekalan air.

- Feb 08, 2018-

1. bersungguh-sungguh membangunkan pembangunan dan inovasi dan aplikasi Nanoteknologi dalam bidang bahan-bahan paip bekalan air. Nanoteknologi menawarkan dari molekul, dari peringkat mikro "buatan gangguan" (Tegasnya, ia berada di premis menghormati undang-undang objektif) yang menyumbang kepada gabungan material bagi pembangunan manusia ke arah alat. Npp-r paip adalah manifestasi pembangunan strategi pembangunan industri Nanoteknologi Kebangsaan di China plastik bekalan air paip. Marilah kita positif pembangunan dan promosi Nanoteknologi dalam logam, bukan logam dan logam dan nonmetal * sistem paip air suapan dalam bidang penyelidikan saintifik dan pembuatan, membuat kita secepat mungkin dan aplikasi teknologi bekalan air paip teknologi di dunia, secara beransur-ansur mengubah yang mundur selama bertahun-tahun dalam bidang ini di negara kita dengan bahan binaan asing tertakluk kepada had keadaan malu dalam pembangunan dan aplikasi teknologi.

2. berdasarkan praktikal dan tumpuan kepada pembangunan, berbakti pembaikan dan persimpangan. Perkara ini juga mempunyai objektif undang-undang, oleh yang demikian, kita harus menggunakan lonjakan teknologi baru dan peningkatan teratur disatukan berdasarkan realiti, untuk mewujudkan pembangunan mapan baru sistem bekalan air paip bahan dan teknologi, bagi yang mampan pembangunan negara asas penjara, meletakkan asas kukuh bagi pembangunan ekonomi yang pesat.

Secara khususnya bercakap:

(1) membuat penggunaan paip-paip asal untuk membuat artikel mengenai muka paip untuk meningkatkan kecekapan penggunaan dan kerja kecekapan paip. Contoh adalah teknologi "berkembang dan membentuk soket paip keluli yang fleksibel" yang kami telah diterangkan di dalam air di luar.

(2) organik integrasi pelbagai bahan, kelebihan dan keburukan kelebihan dan keburukan, dan pembentukan bahan-bahan yang baru dengan kos yang rendah dan berprestasi tinggi. ABS kita berbicara tentang merupakan bukti. Sudah tentu, dalam industri plastik, ciri-ciri alam sekitar hijau akan lebih menonjol, tidak toksik dan tidak berbahaya kepada manusia, dikitar semula atau di bawah keadaan tertentu daripada kemusnahan. Pada masa yang sama, penggunaan teknologi yang tinggi dan baru untuk menambah fungsi baru, seperti pensterilan, mengurangkan atau menghapuskan pencemaran sekunder. Dalam industri logam, sintesis bahan-bahan atau menambah adalah baru profesional dan teknikal Sains, juga dikeluarkan hari untuk memenuhi permintaan pelbagai bahan baru kami, seperti keluli tahan karat, aluminium aloi, dll, untuk memastikan manusia berjaya di seluruh bumi, pendaratan di bulan, mewujudkan Stesen Angkasa stabil di angkasa. Kita boleh mengatakan bahawa bahan baru kepada manusia dan untuk melaksanakan fungsi manusia memberikan pelbagai besar, dan akan menjadikan Syarikat yang tidak dapat dielakkan, kerana lelaki itu dengan tenang memasuki sumbangan abadi kepada kerajaan percuma. Kerja-kerja seperti ini, kita telah lakukan pada masa lalu, mempunyai satu kejayaan, masih melakukan, kita akan lakukan lebih baik pada masa akan datang.