Penyediaan pembinaan paip PB.

- Feb 16, 2021-

Sebelum pembinaan paip PB, beberapa kerja persediaan perlu dilakukan untuk memastikan ia berkualiti tinggi. Jadi apa kerja persediaan yang ada?


Adalah sangat penting bahawa kakitangan pembinaan harus menyedari lukisan, memahami niat pelan, dan berkomunikasi dan menyelesaikan masalah dalam masa jika masalah ditemui. Sebelum permulaan pelbagai barangan pemprosesan pasang pasang, adalah perlu untuk merancang bahan-bahan mengikut lukisan pembinaan yang dirancang, dan menyediakan bahan dan peralatan yang diperlukan mengikut spesifikasi dan model dan mengangkutnya ke laman web ini. Kemudian, untuk paip PB yang tiba di laman web ini, anda perlu mengesahkan bahan dengan teliti, menyemak jaminan, spesifikasi, model, dan lain-lain, dan kemudian memasuki gudang selepas lulus ujian, dan menandakannya secara berasingan.


Semasa pengendalian dan pembinaan paip PB, penjagaan perlu diambil untuk melindunginya untuk mengelakkan kerosakan mekanikal yang disebabkan oleh kuasa luar yang tidak betul. Lokasi paip harus ditandakan selepas permohonan yang disemak untuk mengelakkan kerosakan pada paip semasa hiasan kedua.