Boleh tiub PPR dihubungkan kepada tiub PERT?

- Nov 08, 2017-

1, bahan adalah berbeza, boleh guna hidup logam sambungan, berdiameter besar boleh flange sambungan. Mencari sambungan live double, satu PB, salah satu bandar Perth, PB adalah berbeza daripada bahan mentah yang PERT, boleh tidak boleh terus golek.

2, PP-R (polipropilena rawak) tiub dipanggil paip polypropylene jenis tiga dan juga dipanggil PP-R paip atau paip PPR, jimat, perlindungan alam sekitar, kekuatan tinggi, rintangan kakisan, dengan lancar dinding dalaman tenaga mempunyai kelebihan dalam skala, Keris pembinaan dan penyelenggaraan mudah, panjang hayat perkhidmatan, digunakan secara meluas dalam pembinaan bekalan air dan Saliran, bekalan air bandar dan luar bandar bandar dan Parit, gas, elektrik dan kabel, pengangkutan bendalir perindustrian, pengairan pertanian pembinaan, bidang Perbandaran, perindustrian dan pertanian. PP-R paip diperbuat daripada polipropilena copolymerized rawak dan berbonjolan ke dalam tiub dan diterapkan dalam tiub.

3, PE-RT tiub, haba paip polietilena tahan polietilena dibangkitkan suhu rintangan paip singkatan Bahasa Inggeris, adalah sejenis air panas boleh digunakan untuk paip polietilena crosslinked bebas, juga menonjolkan ciri-ciri crosslinked yang bebas, yang dipanggil " suhu tinggi bebas crosslinked polietilena paip".