Kelebihan paip air PPR

- Dec 21, 2017-

PPR adalah pendek untuk Polypropylene Rawak dalam bahasa Inggeris. Biasanya dikenali sebagai tripolipropilena. Tiub PPR adalah paip galvanis, UPVC untuk paip air, paip plastik aluminium, PE paip, tiub PE-X, produk penggantian tiub PE-RT. Oleh kerana penggunaan teknik copolimerisasi bukan peraturan, kekuatan polipropilena dan rintangan suhu tinggi dijamin dengan baik, sehingga menjadi daya utama bahan paip air.

Kelebihan paip air PPR :

1. Kesihatan dan perlindungan alam sekitar. Polipropilena adalah bahan mesra alam yang boleh digunakan untuk air minuman.

2. Sambungan bersambung dengan pencairan panas, yang menjadi satu, 100% bebas kebocoran, bahan-bahan lain dihubungkan dengan mulut sutera, dan daya tahannya lebih rendah, dan juga menghindari melekatkan toksik gam.

3. Rintangan penghantaran kecil.

Paip PPR

Paip PPR

Harga adalah sederhana.

5. Hayat perkhidmatan lama boleh digunakan selama 50 tahun mengikut piawaian kebangsaan GB / T18742.

PPR adalah pendek untuk tiga jenis polipropilena, yang mengamalkan kaedah sambungan sendi haba, yang mempunyai kimpalan khas dan alat pemotong, dan mempunyai kebolehpercayaan yang tinggi. Harga juga menjimatkan. Prestasi penebat juga baik, dinding juga sangat lancar! Harga purata ialah 4-8 yuan (4 sen) per meter. Tidak termasuk kabel dalaman dan luaran.

Tiub PPR secara rasmi dikenali sebagai tiub polipropilena rawak, yang merupakan paip bekalan air yang paling banyak digunakan dalam projek hiasan rumah.

Kami memenuhi keperluan pelanggan dan mencipta nilai terbaik untuk pelanggan sepanjang masa. Kami mempunyai keyakinan kami untuk menjadi rakan kongsi terbaik anda di dasar mematuhi prinsip "Pelanggan pertama, integriti pertama". Kami sangat mengalu-alukan kilang kami.