Apakah paip PPR?

- Jun 26, 2017-

PPR paip paip PPR sejuk paip air panas paip rintangan yang berbeza, paip PPR paip air sejuk tidak boleh digunakan sebagai paip PPR paip air panas, untuk membezakan paip PPR paip PPR sejuk paip air panas adalah kaedah yang mudah adalah paip PPR paip air panas mempunyai Tanda merah Pipa air paip PPR bagi parameter teknikal lebih tinggi daripada paip air paip PPR. Pipa paip PPR tidak boleh bengkok, pemasangan paip PPR akan menggunakan paip sambungan, seperti: langsung, siku, tee dan sebagainya.

1, beli paip PPR mengikut tekanan air semasa untuk memilih tekanan, paip PPR umumnya 1.6MPA, 2.0MPA, dinding paip PPR mempunyai 2.3,2.8,3.5,4.4MM tebal, paip PPR tidak tekanan Semakin besar ketebalan yang lebih besar , Pada kenyataannya, paip PPR cukup pada baris.

2, pengawal paip PPR sering menjual diskaun, paip PPR biasanya 6-6.5 kali ganda dan sebagainya, tetapi harus diperhatikan bahawa peniaga paip PPR hanya akan menjual diskaun paip air, kelengkapan paip PPR seperti siku, tee, injap dan Lain diskaun kecil asas, paip PPR atau kadar diskaun adalah rendah. Pipa PPR mengikut dapur dan pengiraan kesihatan, ditambah paip air ke balkoni, paip PPR hingga pipa air 15-20 meter, paip PPR walaupun semuanya sesuai dengan perhitungan paip air paip PPR, paip PPR sesuai dengan Harga pasaran 14 yuan / M melawan 6 kali ganda, paip PPR sehingga lebih dari 200 keping. Paip PPR tetapi sendi, tee dan injap jika harga tidak dikurangkan. Kelengkapan paip dan aksesori PPR seperti hubungan antara ham dan jerami, paip PPR begitu ramai pelanggan yang diarahkan untuk membeli pipa air khas, paip PPR kepada harga akhir terakhir tidak lebih murah, sebab di sini.