Paip Luar Air & Sanitasi Paip 11/2 '& 2' Paip Plastik Teruk SDR11 SDR17 Paip Coil Plastik

Paip Luar Air & Sanitasi Paip 11/2 '& 2' Paip Plastik Teruk SDR11 SDR17 Paip Coil Plastik

[PE paip application.jpg] Aplikasi >>> 1, jabatan bekalan air kejuruteraan perbandaran, 2, membina sistem bekalan air dalaman 3, sistem bekalan air di kawasan luar dan kawasan kediaman, sistem bekalan air dikebumikan 4, pembaikan paip lama 5. Sistem paip kejuruteraan rawatan air 6, perindustrian, pengairan dan lain-lain bidang paip air perindustrian
Berbual sekarang

Maklumat produk

hdpe pipe roll.jpg Ciri >>>

1. Sambungan yang boleh dipercayai: sistem paip polietilena yang disambungkan dengan kaedah lebur elektrik, kekuatan bersama lebih tinggi daripada kekuatan saluran paip.
2. Rintangan hentaman suhu rendah: kerapuhan suhu rendah polyethylene, boleh digunakan dengan selamat dalam julat suhu -60-6 DEG C. Dalam pembinaan musim sejuk, kerana bahan mempunyai rintangan kesan yang baik, ia tidak akan retak paip rapuh.
3. Rintangan kakisan kimia yang baik: pelbagai jenis tahan kakisan paip kimia HDPE, kehadiran bahan kimia tanah tidak akan menyebabkan kemusnahan saluran paip. Polietilena adalah penebat elektrik, jadi tiada karat, karat atau kakisan elektrokimia berlaku
4. Rintangan penuaan, hayat perkhidmatan yang panjang. Paip polyethylene boleh disimpan di luar rumah selama 50 tahun tanpa pendedahan kepada radiasi UV.
5. Rintangan yang baik terhadap lelasan: Paip HDPE mempunyai rintangan haus yang lebih baik, yang bermaksud bahawa ekonomi paip HDPE mempunyai kehidupan yang lebih panjang dan lebih baik.
6. Rintangan aliran kecil: Pipa HDPE mempunyai prestasi halus permukaan licin dalam dan memastikan sifat-sifat tidak melekat paip HDPE mempunyai paip kapasiti penghantaran yang lebih tinggi daripada paip konvensional, tetapi juga mengurangkan kehilangan tekanan paip dan penggunaan air.
7. Pengangkutan yang mudah, pengendalian dan pemasangan yang mudah: Pipa HDPE, menurunkan permintaan untuk tenaga kerja dan peralatan, bermakna mengurangkan kos pemasangan projek.

Aplikasi >>>

1, jabatan bekalan air kejuruteraan perbandaran,

2, membina sistem bekalan air dalaman

3, sistem pembekalan air luaran dan kawasan kediaman, sistem bekalan air dikebumikan

4, pembaikan paip lama

5. Sistem paip kejuruteraan rawatan air

6, perindustrian, pengairan dan lain-lain bidang paip air perindustrian

Hot Tags: paip air & sanitasi 11/2 '& 2' paip poli sdr11 sdr17 paip gegelung plastik, China, pengeluar, pembekal, borong, disesuaikan

Siasatan

You Might Also Like