ISO4427 bekalan air Dn160 SDR11 polietilena paip HDPE paip dan kelengkapan

ISO4427 bekalan air Dn160 SDR11 polietilena paip HDPE paip dan kelengkapan

Paip HDPE mempunyai ekonomi yang baik, tetapi juga mempunyai kelebihan antaramuka stabil dan boleh dipercayai, rintangan kejutan yang ketara, anti retak, rintangan penuaan, rintangan kakisan dan sebagainya. Paip HDPE diperbuat daripada resin polietilena ketumpatan tinggi dan diperbuat daripada proses penyemperitan dan digunakan sebagai satu...
Berbual sekarang

Maklumat produk

Nama produk Kelengkapan paip polietilena ketumpatan tinggi
Bahan-bahan mentah pe100 pe80
Spesifikasi DN20mm-DN630mm atau disesuaikan
Standard ISO9001, ISO4427 CE, DIN, SGS, TUV
OEM / mencuba Disediakan
Jangka hayat 50 tahun di bawah keadaan biasa

Paip HDPEmempunyai ekonomi yang baik, tetapi juga mempunyai kelebihan antaramuka stabil dan boleh dipercayai, rintangan kejutan yang ketara, anti retak, rintangan penuaan, rintangan kakisan dan sebagainya.
HDPEPaipdiperbuat daripada resin polietilena ketumpatan tinggi dan diperbuat daripada proses penyemperitan dan digunakan sebagai nama umum bagi thermoplastics paip tanpa tekanan dalaman.
Paip HDPE adalah pengguna kedua terbesar di dunia jenis paip plastik.

Pada masa yang sama, tiub HDPE sedang digunakan dalam banyak negara-negara membangun.
Fleksibiliti untuk paip HDPE menjadikannya mudah untuk bengkok dan boleh memintas halangan dengan menukar arah paip. Dalam banyak kes, fleksibiliti paip mengurangkan jumlah paip yang digunakan dan mengurangkan kos pemasangan.

1530842784.png

Hot Tags: iso4427 bekalan air dn160 sdr11 polietilena paip hdpe paip dan kelengkapan, China, pengilang, pembekal, pemborong, disesuaikan

Siasatan

You Might Also Like