Paip Hdpe Pn16

Paip Hdpe Pn16

paip hdpe pn16
Berbual sekarang

Maklumat produk


paip hdpe pn16:

QQ图片20170607092719QQ图片20170524103912

Black hdpe pipeQQ图片20170607093110

pasukan kami :

our team


CIRI PIPEL HDPE:

1. LONG KEHIDUPAN
Sebaliknya hanya untuk beberapa tahun kehidupan paip konvensional seperti CI, PVC, GI, Steel, Semen, dan lain-lain. hayat paip HDPE & saluran yang dikira adalah 50 tahun pada suhu dan tekanan kerja normal.
2. MENINGKATKAN & KUAT
Paip menanggung rintangan hentaman yang tinggi dan dengan itu kuat dan berdaya tahan untuk menahan beban statik dan dinamik kerana tekanan dalaman (cecair) serta tekanan luaran (tanah). Pengendalian yang kasar, beban lalu lintas dan juga keadaan beku tidak menyebabkan paip pecah atau retak.
3. BERAT BERAT
Oleh kerana paip & saluran HDPE banyak kali lebih ringan daripada paip konvensional, pengangkutan dan pemasangan mudah dan sangat kos efektif.
4.SMOOTH INNER SURFACE
Selain permukaan luaran yang lancar, paip & saluran mempunyai permukaan dalaman yang sangat halus juga, sehingga menawarkan rintangan geseran yang sangat rendah untuk aliran bendalir. Tambahan lagi, ciri-ciri yang tidak mematuhi HDPE membenarkan zarah-zarah pepejal untuk dibawa ke sepanjang bendalir di dalam paip.

5.FLEXIBLE
Pipa & saluran HDPE amat fleksibel dan bengkok tanpa retak. Harta ini membolehkan panjang panjang paip diameter kecil yang diangkut sebagai gegelung yang menjimatkan sendi.

apa-apa yang menarik sila nodoubt untuk menyambungkan kami, kami akan menghargai dan memberi anda maklum balas dengan cepat

Hot Tags: hdpe pipe pn16, China, pengeluar, pembekal, borong, disesuaikan

Siasatan

You Might Also Like