Pemasangan paip PE plastik HDPE PE Socket Flange untuk Air Line PE Stub End Flange HDPE Pipe Bends

Pemasangan paip PE plastik HDPE PE Socket Flange untuk Air Line PE Stub End Flange HDPE Pipe Bends

Tempat asal: Shandong, China (tanah besar). Bahan: PE.Teknik: Casting.Brand Nama: KANGYU.Head Code: round.Standard: ISO.
Berbual sekarang

Maklumat produk

Paip PE

1. Sistem rangkaian paip paip air bandar
Diameter besar PE paip, kesihatan tidak toksik, tidak fouling, lebih sesuai untuk bekalan air bandar saluran utama dan tiub dikebumikan, keselamatan, kebersihan, pembinaan mudah.
2. tiub simen yang boleh dibeli, paip besi dan tiub keluli
Digunakan untuk projek renovasi lama, tidak memerlukan penggalian kawasan yang besar, kos rendah, boleh digunakan secara meluas di bandar lama pembinaan semula rangkaian paip.
3. saluran bahan industri
Industri kimia, serat kimia, makanan, perhutanan, farmasi, industri ringan dan papermaking, logam dan lain-lain industri bahan mentah menyampaikan paip.
4. rangkaian pembekalan bekalan air
Landscaping memerlukan banyak paip air, ketebalan paip PE dan kos rendah, menjadikannya pilihan terbaik.

Kelebihan

1. Rintangan kakisan: PE tergolong dalam bahan tidak lentur, pembantu kepada pelbagai media kimia.

2. Rintangan yang sangat baik untuk kebolehan keretakan cepat (RCP)
3. Tiada toksik, kesihatan: Bahan paip PE tidak toksik, tidak enak, melalui pemantauan kesihatan yang ketat, ia tergolong dalam bahan binaan hijau, tidak pernah berskala, yang dapat meningkatkan kualiti air dengan berkesan.
4. jangka hayat perkhidmatan: gelap menguburkan paip PE biasa menggunakan lebih daripada lima tahun.


图片64.jpg

图片65.jpg

图片66.jpg

图片67.jpg

图片68.jpg

图片69.jpg

图片70.jpg

图片71.jpg

Syarikat kita

图片72.jpg

图片73.jpg

图片74.jpg

图片75.jpg

图片76.jpg

图片77.jpg

Shandong Kangyu Pipe Industry Co., Ltd., ditubuhkan pada tahun 2000, adalah sebuah syarikat yang mengkhususkan diri dalam produksi PP-R, PE, PE-RT, pipa plastik PB dan kelengkapan. Terletak di Linyi, wilayah Shandong, China, Kami mengabdikan diri kita terus ke perdagangan antarabangsa dan bekalan peniaga saluran paip yang datang dari seluruh dunia dengan perkhidmatan yang disesuaikan. Untuk membina sebuah kilang moden, kami melabur dalam satu siri peralatan mekanikal profesional. Syarikat kami menggunakan bakat profesional dan berpengalaman dan memfokuskan sumber manusia kepada sistem pengurusan, operasi dan perkhidmatan yang lengkap. Kami menyediakan rakan kongsi kami dengan perkhidmatan sehenti yang profesional dan cekap.


Hot Tags: Plastik PE paip pemasangan HDPE PE flange soket untuk saluran air PE stub akhir flange HDPE paip selekoh, China, pengeluar, pembekal, borong, disesuaikan

Siasatan

You Might Also Like